Haberler

    Kevin-Prince Boateng: "Keşke daha önce gelseydim"

    Spor Arena / İsmail ER - İtalya Serie A Ligi takımlarından Fiorentina'dan devre arasında Beşiktaş'a kiralık olarak gelen ve Süper Lig'deki ilk maçında Gaziantep FK karşısında fileleri havalandıran Kevin-Prince Boateng, siyah beyazlıların dün gerçekleştirdiği antrenman öncesinde basının sorularını yanıtladı. Ganalı santrfor, taraftarların kendisini etkilediğini belirterek, "Keşke buraya daha önce gelseydim" dedi

    Arkadaşlarım 'Evini buldun' şeklinde mesaj attı

    Siyah beyazlılara gelmeden önce takımın üzerine baskı olduğunun söylendiğini belirten 32 yaşındaki futbolcu, şöyle devam etti: "Bana anlatılanların aksine geldiğimde pozitif bir hava gördüm. Berlin'deki arkadaşlarım bu transfer sonrası bana 'Nihayet evini buldun' diye mesajlar attılar. Ben çok farklı liglerde, çok farklı ülkelerde oynadım. Bu noktada iz bıraktığımı düşünüyorum. Farklı kültürler, farklı insanlar tanıdım. Yaptığım hiçbir şeyden, attığım hiçbir adımdan pişman değilim"

    Hocanın gelmesi kulübü yeniden ayağa kaldırdı

    Teknik direktör Sergen Yalçın ile iletişimi konusunda "Şu anda birbirimizi tanıma aşamasındayız, hocanın buraya gelmesi kulübü tekrar ayağa kaldırdı" ifadelerini kullanan Boateng, "Bundan daha iyi bir başlangıç hayal edemezdim. Maçı kazanırken buna katkıda bulunmak güzeldi. Gaziantep karşılaşmasında tribünlerdeki atmosferi gördükten sonra 'Daha önce gelseydim.' diye düşündüm. Burada uzun süre kalmak isterim ama bazı konuları elbette eşime de sormam gerekiyor" şeklinde konuştu.

    10 maç oynarsa sözleşmesi uzayacak

    Beşiktaş Futbol A Takımı Sorumlusu Emre Kocadağ, Boateng'in sözleşmesi hakkında bilgi verdi. "Bu sezon 10 maçta en az 45 dakika süre alırsa, sözleşmesi bir yıl daha otomatik olarak uzayacak" diyen Kocadağ, "Kiralama bedeli ödemedik. Maaşının yarısını Fiorentina, yarısını biz ödüyoruz. Önümüzdeki sezon bizimle devam ederse sadece maaşını ödeyeceğiz" diye konuştu.

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Kevin Prince Boateng Gaziantep Beşiktaş Haberler

    Bakmadan Geçme

    Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title