Haberler

Kevin Costner'in Boğazına Pala Dayanması

Ünlü Hollywood Yıldızı Kevin Costner'ın Katıldığı Yemekte Boğazına Pala Dayanması Tepkilere Yol Açtı. Zenger Paşa Konağı Müdürü Erhan Öz, Şovun Geleneksel Olduğunu ve Her Müşteriye Yapıldığını Belirterek, "Costner'ın Zor Anlar Yaşaması Söz Konusu Değil. O da Şaka Olduğunu Anladı" Dedi.

Ünlü Hollywood yıldızı Kevin Costner'ın katıldığı yemekte boğazına pala dayanması tepkilere yol açtı. Zenger Paşa Konağı Müdürü Erhan Öz, şovun geleneksel olduğunu ve her müşteriye yapıldığını belirterek, "Costner'ın zor anlar yaşaması söz konusu değil. O da şaka olduğunu anladı" dedi.

Türkiye'ye konser vermek için gelen Hollywood yıldızı Kevin Costner'in Ankara'da katıldığı yemekte boğazına pala dayanması tepkilere yol açtı. Zenger Paşa Konağı Müdürü Erhan Öz, restorantın geleneksel olarak Paşa Pidesi sipariş veren her müşteriye uyguladığı şov amaçlı gösteriyi Costner'a da gösterdiğini ancak bunun, Costner'ın zor anlar yaşamasına neden olmadığını söyledi. Osmanlı kıyafetli bir servis elamanının uzun bir tahta üzerinde getirilen pideyi pala ile kestiğini belirten Öz, "Costner'da herkes

gibi beklemediği bir anda palayı karşısında görünce şaşırdı. Ancak bu zor anlar yaşamasına neden olmadı. 10-15 saniyelik bir olaydı şaka olduğu anlaşılınca durumdan memnun oldu" dedi.

Öz, Costner'ın korumalarının da palayı ilk gördüklerinde tedirgin olduklarını ancak bunun tatsız olayların yaşanmasına neden olmadığını söyledi. Costner'a servis yapan görevli ise, bu şovun tüm müşterilere yapıldığını, herkesin aynı tepkiyi verdiğini, kimsenin zor anlar yaşamadığını söyledi. Şovun geleneksel olduğunu belirten görevli amaçlarının müşterilerin daha rahat pideyi yiyebilmeleri olduğunu söyledi.

Zenger Paşa Konağı Müdürü Öz, Costner'ın ziyaretinin ardından Ankaralıların Paşa Pidesine ilgilerinin arttığını söyledi. Birçok müşterinin o günden bu yana Costner'ın yemek yediği masaya rezervasyon yaptırarak Paşa Pidesi sipariş ettiklerini söyledi.

(SC-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title