Haberler

Kettcar'lar İçin Önemli Güvenlik Açıklaması

Çocuklar tarafından kullanılan oyuncak araba Kettcarlarda güvenlik açığı tespit edildi.

Çocuklar tarafından kullanılan oyuncak araba Kettcarlarda güvenlik açığı tespit edildi. Üretici firma, arabaların kullanımını sonlandırmasını istedi.

Alman menşeili Kettler markasının çocuklar için üretilen arabası Kettcar'ın plastik jantlarında patlama yaşanması üzerine şirket güvenlik açıklamasında bulundu. Aracın aşırı yüke maruz kalası veya tekerleklerin fazla şişirilmesi halinde bu ihtimal arttığını belirten şirket, bu nedenle müşterilerin şimdilik Kettcar'ların kullanımını sonlandırmasını istedi.

Şirketin internet sayfasında bu güvenlik bilgisine yönelik olarak bilgi alınabileceğini belirterek, "Müşteriler, mevcut Kettcar'larının bu durumdan etkilenip etkilenmediğini ve gerekli olması halinde tekerleklerin nasıl değiştirileceğini ürün ve seri numarası vasıtasıyla öğrenebilirler. Tanımlama amaçlı gerekli olan madde ve seri numaraları, Kettcar'ın ön aksının altında bulunan tip plakasında yer almaktadır. Ayrıca, web sitesinde de tip plakasının konumu ve okunmasına ilişkin destek sağlanmaktadır. Bu güvenlik bilgisi sadece pnömatik tekerlekleri olan belirli sayıdaki Kettcar modelleri için geçerlidir. B-2503 ve üzeri tanımlayıcı içeren seri numaraları etkilenmektedir; örneğin, B-2802, C-0204 vs. plastik tekerlekli Kettcar'lar da etkilenmemektedir" ifadelerine yer verildi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title