Haberler

Ketem Hizmete Açılıyor

Samsun Devlet Hastanesi Bünyesinde Kurulan Kanser Erken Teşhis Tarama Merkezi (Ketem), 4 Şubat 2008 Günü Sabah Saat 09.00'da Hizmete Açılacak.

Samsun Devlet Hastanesi bünyesinde kurulan Kanser Erken Teşhis Tarama Merkezi (KETEM), 4 Şubat 2008 günü sabah saat 09.00'da hizmete açılacak.

Samsun Devlet Hastanesi Başhekimi Opr.Dr. Ferhat Günaydın, KETEM'i Samsun halkının hizmetini sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, kanserde erken teşhisin önemine dikkat çekti. KETEM'de poliklinik ve eğitim hizmetleri vereceklerini hatırlatan Başhekim Günaydın, "Özellikle meme kanseri üzerinde yoğun çalışmalar başladık. Samsun'da Ulugazi Mahallesi'ndeki 55 yaşına kadar kadınlara ulaşarak meme kanseri ile ilgili bilgi verip kendi kendime muayene konusunda bilgilendireceğiz. Patoloji, röntgen, genel cerrahi ve Doğum ve Çocuk Hastanesi'nden katılacak olan doktor ile vatandaşlara eğitim seminerleri vereceğiz. KETEM sayesinde bu bölgede yaşayan insanlarımızın kansere yakalanmaması ve kanser teşhisi konulanların de tedavi edilmesi için gayret göstereceğiz" dedi.

(MAY-SA)

01.02.2008 17:59 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title