Haberler

Kestirme Yolu Kullanmak İsterken Hayatından Oldu

Kayseri'de Yolunu Kısaltmak İçin Yeni Yapılan Çevre Yolunun Kenarından Yürüyen Bir Kişi, Düşüp Başını Çarpması Sonucu Hayatını Kaybetti.

Kayseri'de yolunu kısaltmak için yeni yapılan çevre yolunun kenarından yürüyen bir kişi, düşüp başını çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Kocasinan ilçesi Talat Paşa Mahallesi İlk Yazı Caddesi üzerinde meydana geldi. İbrahim T. (56) isimli şahıs, yeni yapılan çevre yolunun kenarından geçerek evine gitmek istedi. Yaklaşık 5 metre yükseklikte ve rampa olan kısa yolu kullanan İbrahim T., bir anda dengesini kaybederek aşağı yuvarlanmaya başladı. Bu sırada başını taşa çarpan İbrahim T., olay yerinde hayatını kaybetti. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri inceleme yaparken, İbrahim T.'nin cesedi cumhuriyet savcısının talimatı ile ambulansla Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Jandarma ekiplerinin olayla ilgili incelemesinin devam ettiği bildirildi.

(SE-GS-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title