Haberler

Keskin: FIFA ve UEFA'ya Gidiyoruz

Bursaspor'un Eski Yöneticisi ve Kongre Üyesi Lemi Keskin, "5 Aydır Süren Hukuk Mücadelemize Rağmen, Tff'nin Şikeciyi Koruyan, Şikeyi Destekleyen Tavrı Değişmemiştir. Bu Yüzden, UEFA ve FIFA'ya Şikayet Dilekçesi Yolladık" Dedi.

Bursaspor'un eski yöneticisi ve kongre üyesi Lemi Keskin, "5 aydır süren hukuk mücadelemize rağmen, TFF'nin şikeciyi koruyan, şikeyi destekleyen tavrı değişmemiştir. Bu yüzden, UEFA ve FIFA'ya şikayet dilekçesi yolladık" dedi.

Keskin, bugün yaptığı açıklamada, "Aslında bizim UEFA ve FIFA'ya şikayet ettiğimiz TFF değil, onu yöneten ve her türlü hile, entrika, yalan ve dolana prim veren, destekleyen ve yandaşlarına çıkar sağlayan, çifte standartı standart yapan TFF yöneticileridir. Levent Kızıl önderliğinde Futbol Federasyonu'nu olağanüstü genel kurula çağırmak için toplanan 106 imzayı bile hiçe saymaya çalışan bir mantık, Türkiye'de futbolu değil, saz ekibi bile yönetemez. Şike olaylarının baş aktörü ve korunan takımı Beşiktaş, TFF'ye olan sadakatini olağanüstü kongre çağrısına imza vermeyerek göstermiştir. Ayrıca 10 gün önce '70 oy toplasınlar 20 oy da benden' diyen TFF Başkanı Haluk Ulusoy, 90 oyun bile imkansızlığını savunurken karşısında toplam 106 imza bulmuştur. Fazla olan 16 oy Bursaspor taraftarının gazabıdır" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title