Haberler

KESK'ten Ortak Akıl Topluluğuna Destek

Güncelleme:

Kilis Ortak Akıl Topluluğu üyelerinden Mehmet Özkaptan, Yusuf Bozkaya ve İbrahim Halil Demircioğlu, KESK Kilis Şubesini ziyaret etti.

Kilis Ortak Akıl Topluluğu üyelerinden Mehmet Özkaptan, Yusuf Bozkaya ve İbrahim Halil Demircioğlu Kamu Emekçileri Konfederasyonu (KESK) Kilis Şubesini ziyaret etti.

Toplantıda hazır bulunan topluluk kurucularından Mehmet Özkaptan, Yusuf Bozkaya ve İbrahim Halil Demircioğlu yaptıkları açıklamada, STK'ların desteği ile hizmet ve çalışmaların ilerleyeceğini, tüm sendikalarla da birlikte ve desteğini alarak çalışmak istediklerini dile getirdiler.

Topluluk adına açıklama yapan ve kuruluş bildirisini okuyan Mehmet Özkaptan amaçlarının Kilis'e hizmet olduğunu belirterek şöyle dedi:

"Kilis'in sorunlarına, Türkiye ve dünya gerçekleriyle paralel, özgün, kalıcı çözümler sunmak ve ideolojik yaklaşım göstermeden halkımıza hizmet etmek istiyoruz, halkımızın kamu hizmetlerinden tam yararlanmasına ve gücünü harekete geçirmeye, halkın kamu kurumlarından eşit muamele görmesine çalışacağız."

Eğitim-Sen Kilis Temsilcisi ve KESK Kilis Şube Başkanı Mustafa Kandemir de, Kilis Ortak Akıl Topluluğu'nu takip ettiklerini ve çalışmalarında başarı dilediklerini, Kilis'teki sorunların Kilis Ortak Akıl Topluluğu tarafından dile getirmesine duydukları memnuniyeti belirtti.

Kilis Ortak Akıl Topluluğu adına söz alan Mehmet Özkaptan KESK Kilis Şubesi'nin yaptığı çalışmaları izlediklerini, sendikacılık faaliyetlerinin, emekçilerin haklarının korunmasında önemli bir fonksiyon icra ettiğinin farkında olduklarını ifade ederek, "Bu nedenle her konum ve yerdeki emekçilerin bu husustaki çaba ve emeklerini dikkatle izleyeceğiz. Emekçilerle ilgili üzerimize düşecek sorumlukların da farkındayız" dedi.

Görüşmede Sağlık Emekçileri Sendikası Kilis Temsilcisi Mehtap Arıca ve Büro Emekçileri Sendikası Kilis Temsilcisi Muzaffer Porsuk de hazır bulunarak çalışmalarda başarı ve destek dileklerinde bulundular. - KİLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Kilis Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title