Haberler

Kayseri'den kısa kısa

Güncelleme:

Melikgazi Belediyesi, Altınoluk Mahallesi ve Hunat Mahallesi'nde 2 trafo merkezi tahsis etti.

Melikgazi Belediyesi, Altınoluk Mahallesi ve Hunat Mahallesi'nde 2 trafo merkezi tahsis etti.

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, alt yapıdan üst yapıya, çevreden yeşil alana kadar pek çok projeyi hayata geçirdiklerini, bu çalışmaları yaparken ilgili kurum ve kuruluşların görüşlerini alarak hizmeti en hızlı şekilde gerçekleştirmek için çaba sarf ettiklerini belirtti.

Melikgazi'de mahallelerin büyüyüp geliştiğine dikkati çeken Palancıoğlu, şunları kaydetti:

"Belediye meclisimizce ilçe sınırları içerisinde yer alan Altınoluk Mahallesi ve Hunat Mahallesi'nde trafo yapılabilmesi ve kesintisiz enerji sağlanabilmesi için arsa tahsisi yapıldı. Trafo merkezleri tamamlandığında bölgede yaşanan enerji sıkıntılarının önüne geçileceği gibi mahallelerdeki enerji ihtiyacı da karşılanacak. Mahallelerimize hayırlı olmasını dilerim. Birçok mahallemizde havai elektrik hatlarını yer altına aldık, dolayısı ile enerji yer altından naklediliyor. Böylece kötü hava koşullarından dolayı meydana gelen arızalar minimum seviyeye indirilmiş oluyor."

Uğurevler Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm çalışmaları

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Uğurevler Mahallesi'nde yürütülen kentsel dönüşüm çalışmalarını ve bölgeye kazandırılacak yeni okulun alanını inceledi.

Çolakbayrakdar, kentsel dönüşümle bölgenin ihtiyacı olan okul, park ve yeşil alan gibi sosyal donatıların yapılacağını ve Kayseri'ye yakışır yeni çehresi ile Uğurevler'in çok daha güzel olacağını belirtti. Çolakbayrakdar, Kocasinan'ın, kentsel dönüşüm projesi tamamlandığında yeşil alanları, oyun parkları ve sosyal çevresi ile Kayseri'nin yeni yüzü olacağını ifade etti.

Talas'ta kış öncesi yollar asfaltlanıyor

Talas Belediyesinin kış öncesi Sosun ve Örencik mahallelerinde yaptığı asfalt çalışmalarıyla kırsaldaki vatandaşlar daha konforlu yolculuk imkanına kavuşuyor.

Örencik Mahallesi'nde farklı yollarda toplam 700 metre sıcak asfalt çalışması gerçekleştirilirken, Sosun Mahallesi'nde ise 1 kilometre uzunluğunda yol asfaltlandı.

Örencik Mahalle Muhtarı Nurettin Bulut, yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Belediye Başkanı Mustafa Yalçın'a teşekkür etti.

Sosun Mahalle Muhtarı Fatih Boyraz ise Başkan Yalçın'ın kırsal mahallelere verdiği önemden duyduğu memnuniyeti aktardı.

Kaynak: AA / Güncel

Altınoluk Melikgazi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title