Haberler

Kesinlikle Yağ Çekmeyen Peynirli Pişi Tarifi ?

Kahvaltılarınıza konuk olacak puf böreğinin o eşsiz lezzeti ile tanışmaya hazır mısınız? Kolayca yapılmasının yanında yağ çekmiyor oluşu bizi ona itecek ve sürekli sürekli yapmamızı sağlayacak en büyük özelliği. Üstelik bu böreği sadece kahvaltılara değil çay saatlerinize de yapabilirsiniz.

Kahvaltılarınıza konuk olacak puf böreğinin o eşsiz lezzeti ile tanışmaya hazır mısınız? Kolayca yapılmasının yanında yağ çekmiyor oluşu bizi ona itecek ve sürekli sürekli yapmamızı sağlayacak en büyük özelliği. Üstelik bu böreği sadece kahvaltılara değil çay saatlerinize de yapabilirsiniz. 7'den 70'e herkesin çok seveceği puf böreğini sizlerde mutlaka denemelisiniz. Bu böreğin iç harcını istediğiniz gibi yapabilirsiniz. Anca iç harcı koyduktan sonra böreğinizin kenarlarına güzel bir şekilde bastırmalı ve açılmasının önüne geçmelisiniz. Aksi halde böreğiniz puf puf olmaz ve iç harcınız dışarıya akar. Hamur işlerinin en kolaylarından sayılabilecek puf böreği nasıl yapılır? öğrenmek için videomuzu izlemeyi unutmayın. O zaman konulsun çaylar ocağa, gelsin yağ çekmeyen puf böreği. : ) Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun. : )

Kaynak: Youtube / Genel

Genel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title