Haberler

"Keşif Atölyesi" ile Moda yolculuğuna adım atın

Güncelleme:

Moda Akademisi 14 ile 16 Haziran tarihlerinde, moda dünyasının farklı yönlerini gözler önüne serdiği, tasarımdan, moda yayıncılığına ve sosyal medyaya, modanın her yönüyle anlatılacağı "Keşif Atölyesi" etkinliği düzenliyor.

Yeteneğini her platformda ortaya koyabilecek, çağdaş bakış açısına sahip, yenilikçi ve cesur moda profesyonelleri yetiştiren İMA, modayla ilgili alanlarda eğitim almak isteyen gençleri, bilgilendirmek, eğitim programlarını tanıtmak ve deneyimletmek üzere Keşif Atölyesi ile moda yolculuğuna davet ediyor.

Keşif Atölyesi etkinliği, 14 Haziran Salı günü 10.00'da İMA eğitmenleri ile tanışarak ve İMA'yı gezerek başlayacak, ardından MBFWI Moda Direktörü Banu Bölen söyleşisi ile devam edecek.

15 Haziran Çarşamba günü 10.00'da XOXO dergi ziyareti gerçekleştirilecek ve davetliler derginin Genel Yayın Yönetmeni Olga Şerbetçioğlu başta olmak üzere tüm editoryal kadrosu ile tanışabilecek, moda editörlüğü yayıncılığı hakkında merak ettiklerini öğrenebilecekler. Etkinlik, Moda Blogger'ı ve Dijital Medya Uzmanı Koray Caner Öztürk söyleşisi ile devam edecek.

Etkinliğin son gününde ise 11.00 – 13.00 arası My Best Friends showroom ziyareti ile markanın kurucaları Ayşegül Afacan Köksal ve Yasemin Öğün ile tanışarak markalarının hikayelerini sektörün dinamiklerini konuşarak merak ettikleri soruları sorma şansı sağlayacakları. gerçekleştirilecek. Davetliler 14.30 – 16.30 arası ise kendileri için hazırlanan workshop'la yeteneklerini sınayabilecek ve keyifli saatler geçirecekler.


Kaynak: Bültenler / Güncel

Moda Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title