Haberler

Keşansporlu Futbolcular 20 Yıl Sonra Bir Araya Geldiler…

Güncelleme:

Keşansporlu bir grup futbolcu, 5 Kasım günü akşamı Keşan'da bir araya gelerek eski günleri yad ettiler.

Kavaklık Restaurant'ta gerçekleşen yemeğe; 1996-1997 sezonunda 3.Lig 8.Grupta 3.olan Keşanspor'un Genel Kaptanı Ahmet Çetin, Antrenör Yüksel Çelik, Masör Hüsnü Kırtaş ile futbolcular; Ali Heyecan, Mehmet Hardal, Fatih Anlar, Fehim Dik, Fersen Yeprem, Turan Özmen, Tarkan Tekçe, Emin Kurt, Önder Çavaş, Erol Tekin, Ümit Çelik, Cüneyt Yılmaz, Serkan Bayraktar, İzzet Ceylan, Seçkin Tuna ve Nurbay Korkmaz ile Keşanspor Kulübü

Eski Kulüp Müdürü Hasan Ayaroğlu katıldılar.

Saat 20.00'de başlayan yemek coşkulu ve samimi bir ortamda geçti.

Yemeğe katılanlar 20 yıl önce yaşananları yad ederken, 20 yıl sonra tekrar bir araya gelmenin mutluluğunu yaşarlarken, geceyi organize eden Fehim Dik ve İzzet Ceylan'a teşekkür ettiler.

YEMEĞE KATILANLAR GECE İÇİN NE DEDİLER?

Ahmet Çetin; "20 yıl öncesinin Keşansporlu futbolcuları ile bu akşam yemekten buluşmaktan büyük mutluluk duydum. Onları 20 yıl sonra bir arada görmek inanın ki bizlere eski Keşanspor'u hatırlattı. Bu tür organizasyonların, eski yöneticiler eski tüm futbolcuların bir araya gelmesi ile devam edeceğini düşünüyorum. Güzel bir gece idi hepsine teşekkür ediyorum. Keşke Keşanspor sahip çıkılsaydı kapanmasaydı ama, bu işler belki maddi imkansızlıklardan dolayı buraya gelmiş olabilir diye düşünüyorum. İyi olacaksa devam etsin ama olmayacaksa daha değişik şeyler düşünülebilir diye düşünüyorum"

Fehim Dik;"20 yıl önce Keşanspor'da oynadığımız arkadaşlarla zaman zaman görüşüyorduk. Bu görüşmelerimizi daha pekiştirmek için bu takımın formasını terleten futbolcular, emek vermiş yöneticilerimiz ve hocalarımızla birlikte olmak istedik. Bu ilk organizasyonumuzda sayımız az olsa da bundan sonraki organizasyonlarımızı daha geniş katılımla yapmayı hedefliyoruz. Dostluğumuz, arkadaşlığımız yine devam ediyor. Bu gece 20 yıl önceki arkadaşlığımızı dostluğumuzu tekrar burada yaşıyoruz.

Hüsnü Kırtaş;"O günlerdeki dostluğu arkadaşlığı bugün mümkün değil bulamazsın. Yöneticisi olsun, futbolcusu olsun hepimiz bir ağbi kardeş gibiydik o zaman. Başarı da öyle geliyordu zaten. Bugünlerde ben öyle bir şeyi görmüyorum, maçlara da gidemiyorum zaten. Gitmekte istemiyorum zaten bir şey kalmamış ki, ne ki Keşanspor'un tadı tuzu kalmış. Ne ağbilik ne kardeşlik, saygı sevgi hiçbir şey kalmamış. Biz bu arkadaşlarla ne günler yaşadık. Acı günler de yaşadık, tatlı günler de yaşadık. Ağladık, güldük, başarılı günler de yaşadık."

Serkan Bayraktar; "Bu akşam buraya geldik sanki takımın maç yemeğindeymişiz gibi. Eski takım arkadaşlarımızla ağabeylerimizle, kardeşelerimizle arkadaşlarımızla güzel bir organizasyon oldu. Biz arkadaşlarımızla 90lı yıllardaki jenerasyon olarak hep görüşüyorduk. Bu organizasyonu gerçekleştiren başta İzzet Kaptana teşekkür ederiz. Güzel bir organizasyon olmuş. Bu buluşmalarımız umarım devam eder, katılamayan arkadaşlarımızı da daha sonraki organizasyonlarda aramızda görmek isteriz."

Mehmet Hardal;"Keşanspor'un formasını yıllarca giyen arkadaşlarımızla bu akşam bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Onlara katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Keşanspor formasını giymiş arkadaşlarımızın hizmetleri hiçbir zaman unutulmaz. Ama ne yazık ki o bahsettiğimiz Keşanspor, şu an bizim anılarımızda kalan veya unutulmaya yüz tutmuş Keşanspor, bizim gönlümüzdeki Keşanspor'u inşallah ilerde hayata geçiririz. Bizler de bu konuda üzerimize ne düşüyorsa her türlü desteği vermeye hazırız."

Turhan Özmen;"Bu gece çok güzel bir duygu yaşattı, 20 yıl sonra aynı samimiyet, aynı iyi niyet, aynı arkadaşlıkla buluşmak ve bir arada olmak çok güzel bir duygu. Bizim yaptığımız bu davranışın bizden sonraki nesillere de örnek olmasını temenni ediyorum. Bu organizasyonların sağlığımız elverdiğince devam etmesini de temenni ediyorum."

Fatih Anlar;"Öncelikli olarak organizasyonu düzenleyen İzzet Ceylan'a teşekkür ederim. 90'lı yılların başı ve sonu olmak üzere ayrı ayrı ve aynı dönemlerde birlikte forma giydiğimiz arkadaşlarla bir araya gelmek çok güzel ve çok gurur verici. Aynı odayı, aynı ranzayı paylaştığımız beraber yemek yediğimiz arkadaşlarımız var. Onları burada görmek çok mutluluk verici bir olay. Nostalji yaptık, dışarıdan gelen bütün arkadaşlara teşekkür ederim."

Seçkin Tuna ;"O dönemlerde de o takımın en küçüğü bendim, bu akşam da bakıyorum yine buradakilerin en küçüğüyüm. O zaman da böyle bir takımda olduğumdan dolayı çok şanslı olduğumu bu akşam daha iyi anladım. Bu ağabeylerimi arkadaşlarımı burada gördüğüm için çok mutluyum. Bugünkü Keşanspor ve Anafartalarspor'u gözden geçirdiğimde böyle bir ekibin kurulabilmesini canı gönülden diliyorum. Öyle bir ağbi kardeşlik, arkadaşlık duygusu vardı ki bunu anlatamam. Aradan tam 20 yıl geçmiş o ekip aradan 20 yıl geçmesine rağmen birbirinden hiç kopmadı. Başarının sırrını şimdi anlıyorum. Bu birlik ve beraberlik bizleri başarıya taşımış. İnşallah bu arkadaşlık ruhu yeni jenerasyonlara da yansır. Keşanspor üzerinde oynanan oyunları biliyoruz. Bu ekip bazı şeylere vesile olacak. Keşanspor yaşadığı bugünleri hak etmiyor. Çünkü bu takım 1996/1997 sezonunda 3.Lig 8.Grupta üçüncü olmuş bir takım. Bugün Keşanspor'un yaşadıkları bizleri çok üzüyor. Keşanspor'u gerçek sevenlerle daha geniş katılımlı bir gece yapmalıyız. Keşanspor'un bu durumdan kurtulması için bir şeyler yapmalıyız"

Tarkan Tekçe;"Öncelikle bu organizasyonda emeği heçen herkese çok teşekkür ediyorum. Güzel bir gece geçiriyoruz. Eski günleri yad ediyoruz. Keşan'da yaşadığımız o eski günleri konuşuyoruz. Mutlu güzel bir ortam katılan bütün arkadaşlara teşekkür ederim. "

Önder Çavaş;"Bu gece bütün arkadaşlarla çok mutluyuz. Eski günlerimizi andık. Çok güzel bir arkadaşlığımız vardı. O günleri yeniden andık. İnşallah önümüzdeki günlerde yine toplanırız. Bütün arkadaşlara teşekkür ederim"

Fersen Yeprem;"Çok güzel bir organizasyon olmuş. Bu organizasyonları düzenleyen arkadaşlara teşekkür ederiz. Bu organizasyonun eşlerimizle beraber geleneksel hale getirilmesini istiyoruz. Genel Kaptanımız Ahmet Çetin'e de teşekkür ediyorum. 20 yıl sonra arkadaşlarımızla buluşmaktan çok mutluyum"

Erol Tekin;"20 yıl sonra yeniden Keşan da forma giydiğimiz arkadaşlarımızla buluşmaktan mutluyum. Bu organizasyonu gerçekleştiren arkadaşlarıma teşekkür ederim. İzzet Ceylan kardeşimize ayrıca teşekkür ederim, güzel bir gece oldu. Keşanspor taraftarları o 20 yıl önceki desteği takımlarına vermeye devam etsinler."

Nurbay Korkmaz;"Güzel bir ortam içindeyiz. 20 yıl önce mücadele ettiğimiz, ter akıttığımız arkadaşlarımızla beraberiz. Bu organizasyonu düzenleyen İzzet Ceylan ve Fehim Dik arkadaşlarıma teşekkür ederim. Böyle ortamların devam etmesini istiyoruz. Şu anda Keşanspor iyi bir durumda değil , biz maalesef yaşadığımız o güzel günleri ve ortamı görmüyoruz. O zamanlar birlik beraberlik, taraftarın desteği çok iyi idi. Umarım Keşanspor bu kötü günlerden çıkar ve yeniden o herkesin örnek olacağı bir kulüp olur."

Cüneyt Yılmaz;"20 senelik bitmeyen bir dostluk. O zaman yanlış hatırlamıyorsam Keşan tarihinin en iyi takımı idik. Zaten o takım neden o kadar iyi idi. Bu akşam bunu burada anlıyoruz. 20 sene geçmesine rağmen dostluğumuz hiçbir zaman bitmedi. Çok mutlu bir gece. Keşan benim ikinci memleketim. Keşanspor'un son durumları takip edebildiğim kadarıyla hiç iyi değil. Buna üzülüyorum. Keşanspor'u hiçbir zaman bırakmasınlar. Her inişin bir çıkışı vardır. İyi günler mutlaka gelecektir"

Ümit Çelik; "20 yıl öncesi Keşanspor'da formasını giydiğimiz arkadaşlarımızla bu gece bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. O zamanki dostluğu ve arkadaşlığı halen devam ettiriyoruz. Keşan'da her şeyi yaşadık parayı da gördük, açlığı da gördük. Soğuk odalarda da yattık ama dostluğumuz bütün her şeyin önüne geçti. Keşanspor bizim içim bir sevdadır. Keşanspor'un yaşadığı bu durum beni çok üzüyor. Keşanspor bu halde olmaması gerekiyor. İnşallah düzelir, düzelmesi için bizlerin de bir şey yapması gerekiyorsa bunu yapmaya da hazırız. Biz Keşanspor için her zaman elimizi taşn altına koymaya hazırız."

İzzet Ceylan;"Çok güzel bir gece oldu. Buna benzer geceleri daha küçük gruplarla yaptık. Keşanspor 90 diye bir whatsap grubu kurduk. 1 hafta içersinde bu organizasyonu gerçekleştirdik. Bu buluşmaları geleneksel hale getirmeyi düşünüyoruz. Keşanspor'un yaşadığı kötü günler için mesajı şu olacak. Ben 6 yıldan bu yana Keşanspor'un maçlarına gitmiyorum. Benim mesajım bu."

Yüksel Çelik," Bu gece için neler söyleyebilirim ki çok çok mutluyum. Sporcularımla bir araya gelmek beni çok duygulandırdı. 20 yıl öncesi takımımla bir aradayım. Benim için büyük bir mutluluk. Söyleyecek bir şey de bulamıyorum. Hepsini çok seviyorum, iyi ki geldiler. Bu durum anlatılmaz yaşanması lazım. Geceyi organize edenlere de teşekkür ederim"

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ümit Çelik Tarkan Keşan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title