Haberler

Keşan Heyeti Ankara'da Bakanlıkları Ziyaret Etti

13 Aralık 2010 Tarihinde Edirne'nin Keşan İlçesinden Hareket Eden Yaklaşık 60 Kişilik Heyet, Ankara'da Bakanlıkları Ziyaret Ederek, İlçeleri İçin Destek İstedi

13 Aralık 2010 tarihinde Edirne'nin Keşan ilçesinden hareket eden yaklaşık 60 kişilik heyet, Ankara'da bakanlıkları ziyaret ederek, ilçeleri için destek istedi.

Keşan heyetinde, Keşan Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, AK Parti Keşan İlçe Başkanı Muzaffer Güven, 5 belde belediye başkanı, 13 sivil toplum kuruluşu temsilcisi, daire başkanları ve partililer yer aldı.

AK Parti Edirne Milletvekili Prof. Dr. Necdet Budak'ın desteği ile düzenlenen organizasyonda heyet, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Sağlık Bakanı Recep Akdağ ve Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf ile görüştü.

Kültür ve Turizm Bakanı Günay, Milletvekili Budak'ın Edirne ile ilgili yatırımlarda çok ısrarcı olduğunu belirterek, 'Milletvekiliniz Ankara'da sizleri çok iyi temsil ediyor. Bir şey istedi mi, alana kadar arkasını bırakmıyor. Siz istediniz mi korkmayın, o işi oldu sayın' şeklinde konuştu.

Sağlık Bakanı Recep Akdağ da, Keşan'a 150 yataklı bir hastanenin yapılacağı sözünü verirken, Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf ise Rehabilitasyon Merkezi ve Huzur Evi yapımının 2011 yılı programına alınacağını kaydetti.

Keşan heyeti, Milli Eğitim Bakanlığı'ndan okul, Adalet Bakanlığı'ndan Adliye Sarayı, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nden Tapu Binası, Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan Hersekzade Ahmet Paşa Caminde 2011 yılında sempozyum düzenlenmesi ve Keşan Belediyesi'nin daha önce talep ettiği Yayla Sahili ile ilgili proje desteği, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı'ndan maddi destek, İçişleri Bakanlığından huzurevi, TOKİ'den ise romanlara konut sözü alarak ilçeye döndü.

- 'EDİRNE'YE HİZMET ETMEK BENİ MUTLU EDİYOR'

Milletvekili Budak, Edirne ve ilçelerine yapılacak her yatırımın arkasında olduğunu belirtti. Edirne'ye hizmet etmekten büyük mutluluk duyduğunu anlatan Budak, şunları söyledi:

'Edirne ve her ilçesi için çakılacak bir çivi, beni mutlu ediyor. Edirne'ye hizmet etmek beni mutlu ediyor. Keşan'dan ilk defa bu kadar kalabalık bir grubu Ankara'da misafir ettim. Bundan da büyük mutluluk duydum. Edirne Türkiye'nin Avrupa'ya açılan kapısı. Edirne il ve ilçelerine yapılacak yatırımın ülke ekonomisine de olumlu yansımaları olacaktır'

(MŞ-SAR-ÜNS) - EDİRNE

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title