Haberler

Keşan Gençlik’ten Özcan’a Ziyaret…

Güncelleme:

Keşan Gençlik Ve Spor Kulübü 22 Şubat 2011 Salı Günü Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan'ı Makamında Ziyaret Etti.

Türkiye aroma erkekler 2.voleybol ligi a grubu'nda mücadele eden ve 4.sırada bulunan keşan gençlik ve spor kulübü 22 şubat 2011 salı günü keşan belediye başkanı mehmet özcan'ı makamında ziyaret etti.

Keşan Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Feyzullah Koçak,Asbaşkan Erdoğan Demir ve Muhasip Üye Harun Akkaya ile takım oyuncuları saat 12.00 sıralarında Özcan'ın makamına gelerek kendisini ziyaret ettiler.

Koçak, burada yaptığı açıklamada son deplasman maçı öncesi Belediye Başkanı Mehmet Özcan'ı yönetici ve sporcularla birlikte ziyaret ettiklerini belirterek "Sayın başkanımız kulübümüzün tek ve en büyük destekçisi kendisine takımım ve sporcularım adına teşekkür ediyorum.

Bizler Keşan Gençlik ve Spor Kulübü olarak ilçemizi Türkiye'nin bir çok ilinde temsil ediyoruz. Kulüp olarak maddi imkanlarımız çok sınırlı. Sağolsun belediye başkanımız Keşan Belediyesi olarak bizlere destek verdi. Biz Keşan Gençlik ve Spor Kulübü olarak Keşan halkından da kulübümüze destek bekliyoruz. Bu destek yola atılacak bir para değil hem Keşan'ın tanıtımı hem de stad ve salon içersindeki yerlere reklam karşılığı bekliyoruz.

Belediyemizin bize tahsis ettiği Atatürk Stadı'nın dış duvarları ile salonun içersindeki reklam alanlarına da imkanı olan esnaf ve işadamlarımızın reklam vermesini bekliyoruz. Bizler de Keşan' ı 2.Ligde temsil ediyoruz. Bornova Anadolu Lisesi ile oynayacağımız maç da Play Off yolunda önemli bir adım. Bu konuda sporcularımıza güveniyorum ve onların bu maçtan galibiyetle ayrılacaklarına inanıyorum. Sayın başkanımıza, taraftarlarımıza ve siz çok değerli basın mensuplarımıza da teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Daha sonra konuşan Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan'da, belediye olarak Keşanspor,Anafartalarspor ve Keşan Gençlik Kulübü'ne gerekli desteği sağlamaya çalıştıklarını belirterek " Anafartalarspor ligini bitirdi ve şampiyon olarak sezonu tamamladı. Keşan Gençlik'te son maça geldi. Eğer Keşan Gençlik ve Spor Kulübumüz maddi sıkıntı yaşamasaydı ve sorun olmasaydı takımımızın çok rahat 1.Lige çıkacağına inanmaktayım.Keşan 1.Ligi kaldırır mı bunu tartışmak gerekir. Ben de Keşanlı işadamlarımızın ve esnaflarımızın takıma katkı vermesi gerektiğine inanmaktayım.

Salon sporlarına halkımız daha güçlü bir takıma daha fazla destek gelecektir. Ben sporcu kardeşlerimize bu sezon gösterdikleri başarı ve gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Takımımız şu anda ligde 4.sırada umarım ligi de ilk dört takım arasında bitirip Play Off'a kalacaktır. Burada şunu vurgulamak istiyorum Keşan'dan hiçbirinizin hakkı kalmaz bu konuda kafanız rahat olsun ve sizlere Bornova Anadolu Lisesi maçında da başarılar diliyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title