Haberler

Keşan Gençlik Havagücü’nü 3-0’la Geçti…

Güncelleme:

Keşan Gençlik Ve Spor Kulübü Ligin İlk Maçında Deplasmanda Oynadığı Havagücü'nü 3-0 Gibi Net Bir Skorla Kazanarak Lige Galibiyetle Başladı.

Türkiye Erkekler 2.Voleybol Ligi A Grubu'nda mücadele eden keşan gençlik ve spor kulübü ligin ilk maçında deplasmanda oynadığı havagücü'nü 3-0 gibi net bir skorla kazanarak lige galibiyetle başladı.

İzmir Atatürk Spor Salonu'nda 31 Ekim 2010 Pazar günü saat 15.002te başlayan karşılaşmanın Başhakemliğini Mustafa Çoban, Başhakem Yardımcılığını Cevat Ülgen, Yazı Hakemliğini Mehmet Çetin,Skor Hakemliğini Ercan Tırmık ve çizgi hakemliklerini Eda Aytekin ve Seda Göydemir'in yaptığı karşılaşmaya Havagücü takımı Parla,Serkan,Bahri,Başar,Aladdin,Deniz ve Libero Volkan tertibi ile çıkarken Keşan Gençlik'te Hakan,Göktuğ (Deha), Burak,Enis (Berkan),Anıl, Çağrı ve Libero Bekir tertibi ile çıktı.

Keşan Gençlik karşılaşmanın ilk setini 25-20 ve ikinci setini 25-21 kazandı.

Karşılaşmanın 3.setinde bir ara rakibi karşısında 20-15 mağlup duruma düşen Keşan Gençlik Hakan Polat'ın attığı mükemmel servislerle farkı kapatarak seti 25-23 maçı da 3-0 kazanmasını bildi.

Keşan Gençlik ve Spor Kulübü 7 Kasım 2010 Pazar günü saat 14.00'te Keşan Belediyesi Atatürk Spor Salonu'nda Eskişehir Anadolu Üniversitesi takımı ile karşılaşacak.

Kaynak: Bültenler / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title