Haberler

Keşan Belediyesi Sevgililer Günü Etkinliği Bu Akşam Sergilenecek

Güncelleme:

Keşan Belediye Başkanlığı'nın 14 Şubat Sevgililer Günü Nedeniyle Düzenleyeceği Etkinlik Bu Akşam( 11.02.2011 ) Sergilenecek.

Keşan belediye başkanlığı'nın 14 şubat sevgililer günü nedeniyle düzenleyeceği etkinlik bu akşam( 11.02.2011 ) sergilenecek.

14 Şubat'ın Mevlid Kandiline denk gelmesi nedeniyle Keşan Belediyesi'nin Sevgililer Günü etkinliği 11 Şubat 2011 Cuma günü akşamı gerçekleştirilecek.

"Biraz da Aşk Olsun" Konulu Müzik ve Şiir Dinletisi'nde Vokal Gitar 'da Ali Payam,Elektro Gitar'da Bülent Saylam, Yan Flüt,Ney'de Alp Özdemir,Piano,Akaordion da H.Tansu Kırcıoğlu, Viyolensel Çiğdem Saylam Kırcıoğlu,Bass Gitar Olcay Kovancı, Bateri Başar Balkan müzikleri ile Osman Coşkun'da şiirleri ile etkinlikte yer alacaklar.

Ahmet Yenice İlköğretim Okulu Sevim Yenice Kültür Salonu'nda saat 20.00'de ücretsiz olarak düzenlenecek etkinliğe tüm halkımız davet edildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title