Haberler

Kerimoğlu: "Her Zaman Hedefleri Bitmeyen Bir Şanlıurfaspor Göreceksiniz Karşınızda"

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Basın toplantısından detaylar- Şanlıurfaspor GAP Vadisi Tesisleri- Antrenman yapan futbolcular Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Kerimoğlu: - "Benim bakış açım hep uzun vadede oldu, burada bunu hissettiğim ve vizyonum olduğu için buradayım"- "Her zaman hedefleri bitmeyen bir Şanlıurfaspor göreceksiniz karşınızda" PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor teknik direktörü Tugay Kerimoğlu, hedeflerinin sarı yeşilli ekibi play-off'lara taşımak istediğini söyledi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Basın toplantısından detaylar- Şanlıurfaspor GAP Vadisi Tesisleri- Antrenman yapan futbolcular Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Kerimoğlu: - "Benim bakış açım hep uzun vadede oldu, burada bunu hissettiğim ve vizyonum olduğu için buradayım"- "Her zaman hedefleri bitmeyen bir Şanlıurfaspor göreceksiniz karşınızda" PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor teknik direktörü Tugay Kerimoğlu, hedeflerinin sarı yeşilli ekibi play-off'lara taşımak istediğini söyledi.Kerimoğlu, bir otelde düzenlediği basın toplantısında kenti ve takımı çok beğendiğini ve Güneydoğu ekibine gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.Ligte Şanlıurfaspor'un hak etmediği yerde olduğunu ifade eden Kerimoğlu, yönetim, ekip, taraftar ve basın camiası ile birlikte takımı olması gereken noktaya getireceklerine inandıklarını belirtti.Kentin futbol anlamında yüksek potansiyele sahip olduğu için gelen teklifi kabul ettiğini aktaran Kerimoğlu, " Kentin ve takımın futbola bakış açısı ve vizyonu farklı. Buranın çok farklı bir yerde olması gerektiğini hissettiğimi için burayı seçtim. Tugay Kerimoğlu olarak ve ekibimle beraber güzel işler yapacağız inşallah. Şöyle düşünürüm hep ben ; Günlük başarı mı ' Yoksa uzun vadede başarı mı ' Benim bakış açım hep uzun vadede oldu. Burada bunu hissettiğim ve vizyonum olduğu için buradayım" dedi.Takımının yarın Kayseri Erciyes Spor'ya yapacağı maçta görev almayacağını hatırlatan Kerimoğlu, pazartesi günü takımın başına geçeceğini söyledi.İlk etapta play-off düşündüklerini sonrasında ise Spor Toto Süper Lig' hedefledikleri vurgulayan Kerimoğlu, şunları kaydetti: "İnşallah her şey kulüp için hayırlı ve uğurlu olur. Sağlıklı bir şekilde güzel bir sezonu geride bırakırız. Hedef olarak play-off düşünüyoruz. Bazı şeyler güzel olacak gibi gözüküyor bu şehirde. Bunu da inşallah yaşatacağız. Tabi ki bazı şeyler zor. Ama her zaman zoru seçmiş bir insan olarak keşkeleri hiçbir zaman kullanmadan kaliteli oyuncu grubu ile birlikte transferlerle alakalı belli bölgelerde olan eksiklerimizi kapatıp mevcut kadroyla beraber en üstleri hedefliyoruz. Her zaman hedefleri bitmeyen bir Şanlıurfaspor göreceksiniz karşınızda."Toplantının ardından yönetim kurulu ile hatıra fotoğrafı çeken Kerimoğlu, GAP Vadisi Tesisleri'ne geçerek takımının, ligde yarın Kayseri Erciyesspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını izledi

Kaynak: AA / Spor

Tugay Kerimoğlu Şanlıurfaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title