Haberler

Kerimcan Durmaz Coachella Festivali'nde 150 Bin TL Harcadı

Güncelleme:

Coachella Festivali'ne katılan sosyal medya fenomeni ve DJ Kerimcan Durmaz, festival boyunca 150 bin TL para harcadı.

Dünyanın en büyük müzik festivallerinde biri olan Coachella Festivali'ne katılan Kerimcan Durmaz, kesenin ağzını açtı. Durmaz, festival boyunca 150 bin TL para harcadı.

BUSINES CLASS UÇTU

Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz İstanbul'dan Los Angeles'a 'busines class' uçarak gidiş dönüş için 33 bin lira ödedi. Eminem ve Beyonce gibi yıldızların konserlerini 'VIP Pass' ile sahne önünden izlemek için de 17 bin liraya yakın para ödedi.

100 BİN TL'LİK ALIŞVERİŞ YAPTI

Lüks markalara olan düşkünlüğüyle tanınan Kerimcan Durmaz 100 bin liralık ayakkabı, çanta ve kıyafet alıp İstanbul'a döndü.

HAYATI DİZİ OLDU

Sosyal medya fenomenliği ile tanınan daha sonra DJ olan Kerimcan Durmaz'ın yaşamı dizi oldu. İlk bölümü 20 Nisan Cuma günü saat 18.00'de yayınlanan The Big 4, sadece Youtube Türkiye için özel olarak hazırlanan ilk büyük bütçeli ve profesyonel reality show olacak. Daha önceden Televizyon ve reklam alanında deneyimli bir prodüksiyon ekibi tarafından hayata geçirilen proje, her hafta Cuma günü Youtube Türkiye'de izleyiciler ile buluşacak.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Los Angeles İstanbul Türkiye Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (52)

kozanlı:

allahım yarabbim bu tip varlıklar ne yapıyorlarda bukadar para kazanıyorlar ?? insan müsveddesi

34
1
yanıtYanıtla
araf:

parayı türkiyede kazanıp amerikada har vurup harman savurup sonrada millet nidaları atmak yine ancak türkiye deki bunu takip eden geri zekalıları inandırır. . .

27
2
yanıtYanıtla
toktor:

bunu gundem yapanlar bayanlar erkegin en yontulmus ve aciz halini devamli hatirlamalari icin

25
1
yanıtYanıtla
Fırtına 61:

Bu ülkede bu şahsiyet ve cinsiyet bozukluğu olan insanlara ilgi alaka oldukça onlar çok daha yerler bu ülkedenkazandıklarını avrupada

24
2
yanıtYanıtla
Hicabi kaya:

Enayi kuşlar açlıktan ölün ama bu sapır saçma tiplere prim yaptırmaya devam edin.

19
1
yanıtYanıtla
psychopath:

Virüs gibi yaratık. Karantinaya almak lazım.

18
0
yanıtYanıtla
RECO:

MEMLEKET NE HALE GELDİ ŞEBEKLER HÜKÜMDAR OLDU

18
0
yanıtYanıtla
bEYİN FAKiRi:

Kimin paralarıyla? Alın size laik özgür gençlik

8
9
yanıtYanıtla
PaPa-RaZi:

Şu Coachella gidenler geri gelmese ne güzel temiz olacak güzel Ülkemiz. . Yarabbim. . . . . . amin.

15
1
yanıtYanıtla
Peh peh:

İşte bü Kerimcan okadar parayı nerden getiriyor bü vatanın gençleri çocukları aç kalmasın diye sözleşmeli askerlik yapıp her gün şehit cenazeleri gelirken Kerimcan bu parayı nerden kazanıyor

14
1
yanıtYanıtla
Tüm 52 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title