Haberler

Kereste Atölyesindeki Yangın Korkuttu

Muğla'da, bir kereste atölyesinde henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangın iki saatte kontrol altına alındı.

Muğla'da, bir kereste atölyesinde henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangın iki saatte kontrol altına alındı. Alevler içinde kalan işyeri nedeniyle vatandaşlarda panik yaşarken, 200 bin liralık maddi hasar meydana geldi.

Muğla- Aydın Karayolu Akçaova Mevkii'ndeki kereste atölyesinde, akşam 19.00 sıralarında, henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Kısa sürede tüm işyerini saran alevleri söndürmeyi başaramayan işçilerin ihbarı üzerine, olay yerine Muğla Belediyesi itfaiye ekipleri geldi. Rüzgarın etkisiyle büyüyen alevlere destek için Orman Bölge Müdürlüğü'nden 10 arazöz, 5 iş makinesi ve 40 işçi de sevk edildi. Ekiplerinin çalışması sonucu 2 saatte söndürülen alevler, vatandaşlarda tedirginliğe neden oldu. İşadamı İsmet Öztürk'e ait kereste atölyesinin kullanılamaz hale gelirken, yaklaşık 200 bin liralık maddi hasarın meydana geldiği açıklandı. İtfaiye ve jandarma ekipleri yangının çıkış nedenini belirlemek için inceleme başlattı. - Muğla

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Akçaova Aydın Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title