Haberler

'Kerem' ve 'Aslı' ile Birlikte Otomobilini de Satıyor

Güncelleme:

Samsun'da hayvan besiciliği yapan kişi, bir inek ve bir boğayı, 2003 model otomobiliyle birlikte toplam 50 bin TL'ye satıyor.

Samsun'da hayvan besiciliği yapan 39 yaşındaki Orhan Kütür, 'Aslı' ile 'Kerem' adlarını verdiği inek ve boğayı, 2003 model otomobiliyle birlikte toplam 50 bin TL'ye satıyor.

İlkadım İlçesi'nde besicilik ve kasaplık yapan Orhan Kütür, Kurban Bayramı'nın yaklaşmasıyla birlikte ilginç bir tanıtım yaptı. Kütür, 'Aslı' adını verdiği inek ile 'Kerem' adını verdiği boğayı satışa çıkardı. Biri 800 kilo, diğeri de 1 ton ağırlığında olan iki kurbanlığı toplam 50 bin liradan satışa çıkaran Orhan Kütür, hayvanlarını alana 2003 model Volkswagen Passat marka otomobilini de vermeyi söyledi.

Geçen yıl 1973 model Mercedes verdiğini hatırlatan Orhan Kütür, "Bu seneki promosyonumuz da bu otomobil. 1 boğa, 1 de inek satıyoruz. Toplam değerleri 50 bin lira" dedi.

Kurbanlık hayvanlarından 'Kızımız' ve 'Oğlumuz' diyerek bahseden Orhan Kütür, "Ben bu hayvanlara doğdukları günden bu yana bakıyorum. Kerem ile Aslı'nın hikayesini çok sevdiğim için onlara bu isimleri verdim. Önümüzdeki yıl da yeni promosyonlarımız olacak. Eğer bunları satamazsak Aslı'yı elimizde tutacağız, Keremi de keseceğiz. Aslı ile Kerem hikayesinde kavuşamamıştı. Bunlar da birbirlerine kavuşamayacak" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title