Haberler

Kepez'in Batısına Spor Salonu Geliyor

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçenin batı yakasındaki okullarda eğitim gören öğrencilerin spor salonu isteğini, Gülveren Mahallesi’nde karşılayacaklarının müjdesini verdi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçenin batı yakasındaki okullarda eğitim gören öğrencilerin spor salonu isteğini, Gülveren Mahallesi'nde karşılayacaklarının müjdesini verdi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, belediyesinin ' Kepez'de Gençlik Buluşmaları' eğitim projesi kapsamında Toros Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ile okulun konferans salonunda düzenlenen söyleşide bir araya geldi. Başkan Tütüncü, yaklaşık 1 saat süren söyleşi de öğrencilerin kentle ve yaşamla ilgili fikirlerini dinledi, sorularını cevaplandırdı.

Öğrencilerin spor salonu isteğine Tütüncü, "Okulunuzun bulunduğu Yeşilyurt Mahallesi'ne komşu olan Şafak Mahallesi'ndeki Yıldırım Bayezıd İlkokulu'nun bahçesine çadır tarzı spor salonu yaptık. Ancak bu salon ihtiyacı karşılamakta yetersiz kalıyor. Bu nedenle ilçemizin batısında bir spor salonunun yapımına ihtiyaç var. Spor salonunun arsasını bulma konusunda bir gayretin içerisindeyiz. Okul alanları içerisinde bu tesisi yapabileceğimiz bir yer yok. Önümüzdeki günlerde Kepez Belediyesinin örnek kentsel dönüşüm çalışmalarından bir tanesi başlayacak. Bakanlar Kurulu'nun, Gülveren Mahallesi'nde riskli alan ilan ettiği 65 bin 911 metrekarelik gecekondu bölgesinde kentsel dönüşüm çalışması yapacağız. Kentsel dönüşüm kapsamında bölgedeki gecekonduların tamamı yıkılıyor. O bölgeye konut, kütüphane ve okul yapacağız. Oldukça geniş olan okul alanının içerisine spor salonu yapmayı söz veriyorum. Spor salonunu, Toros Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne yürüyüş mesafesindeki bir alana inşa edeceğiz. Bu lisemizle birlikte bölgedeki diğer okulların ve bölge sakinlerinin spor salonunu talebini karşılamış olacağız."

"Okullara giden böyle bir başkan Türkiye'de çok az var"

Başkan Hakan Tütüncü, bir öğrencinin "Projelerinizi oluştururken gençlerin düşüncelerini dikkate alıyor musunuz?" sorusuna, "Her yıl, liseli öğrencilerle bir araya geliyorum. Bu buluşmalarımızda gençlerin kentle ilgili dile getirdiği fikirlerden faydalandım, faydalanmaya da devam edeceğim. Gençlerin her türlü söylemiş olduğu söz ve cümle bizim için çok önemli. O yüzden her yıl ilçedeki bütün liseleri ziyaret ediyorum. Her yıl bütün okullara giden, öğrencilerle sohbet eden böyle bir belediye başkanı da Türkiye'de çok az vardır" diye cevap verdi.

Tütüncü, söyleşinin sonunda öğrencilere Anadolu Oyuncak Müzesi giriş bileti hediye etti. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hakan Tütüncü Yeşilyurt Türkiye Kepez Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title