Haberler

Kepez'de İş Garantili Meslek Kursu Kayıtları Başladı

Kepez Belediyesi ve İŞKUR işbirliği ile Antalya Kepez Meslek Edindirme Kursları(AKMEK), iş garantili yeni kurslar açıyor.

Kepez Belediyesi ve İŞKUR işbirliği ile Antalya Kepez Meslek Edindirme Kursları(AKMEK), iş garantili yeni kurslar açıyor.

Kepez Belediyesi'nin bir sosyal hizmeti olan AKMEK, yeni dönemde yeni hizmetlere imza atıyor. İŞKUR işbirliği ve IC Hotels güvencesi ile açılacak kat hizmetleri ve servis komi kursları, başarılı kursiyerlerine yüzde yüz iş garantisi de verecek. Altınova Kurs Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan kurslar için başvurular Sakarya Kurs Merkezi'ne yapılacak. Kat Hizmetleri için yaşları 18 ile 40 arasında değişen bay ve bayan kursiyerler, servis departmanı içinde 18 ile 28 yaş aralığında bay ve bayan kursiyerler alınacak.

Kurs kayıtları başladı

AKMEK Altınova Kurs Merkezi'nde yaklaşık iki aylık bir kurs döneminden geçen başarılı olarak sertifika almaya hak kazanan kursiyerleri, IC Hotels'de iş imkanı bekliyor. Yüzde yüz iş garantisi sunan meslek edindirme kursları Kepez Belediyesi'nin istihdama katkı sağlamak amacı ile ücretsiz olarak gerçekleştirilecek. Kepez'de istihdamı desteklemek amacı ile Kepez Belediyesi öncülüğünde düzenlenen proje ile onlarca kursiyer iki aylık eğitimin ardından kendi alanlarında uzman personeller olarak iş başı yapacaklar. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kepez Belediyesi Altınova Antalya İŞKUR Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title