Haberler

Kepez'de En Büyük Okulda Mezuniyet Sevinci

Güncelleme:

Kepez Belediyesinin, 3 bine yakın öğrencinin katıldığı ve 9 ayrı branşta ücretsiz düzenlediği yaz dönemi spor okulu, mezuniyet töreni ile sona erdi.

Kepez Belediyesi Spor Salonu nda düzenlenen törende, yaklaşık iki ay süren spor okulunu tamamlayan öğrenciler, sertifikalarını aldılar.

Antalya'nın en büyük spor okulunun kapanış törenine, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüdai Vural, Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Kocagöz, AK Parti Antalya İl Yönetim Kurulu Üyesi Rıza Paksoy, Kepez Belediyespor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu, kulüp yönetim kurulu üyeleri, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Kepez Belediyespor Genç Kızlar Basketbol Takımı'nın yaptığı gösteri maçının ardından bir konuşma yapan Başkan Tütüncü, yaz dönemi spor okulundan mezun olan öğrencileri kutladı. 3 bine yakın öğrencinin çeşitli spor dallarında kurslara katılarak çok farklı bir ortam yaşadıklarına değinen Tütüncü, spor okulu ile öğrencilere keyifli, güzel bir yaz tatili yaşatmayı amaçladıklarını, bunu da başardıklarını belirtti.

Spor okulunun çocukların ahlakı gelişimine olumlu bir katkısının olduğunun altını çizen Tütüncü, sertifika vererek okullarına uğurladıkları çocuklara, 2013-2014 eğitim öğretim döneminde başarılar diledi. Başkan Hakan Tütüncü, çocuklarını Kepez Belediyesi'ne emanet ettikleri için velilere, spor okulunu düzenleyen bürokratlarına, kulüp çalışanlarına ve antrenörlere teşekkür etti.

Kış dönemi spor okulunun kayıtlarının da başladığını hatırlatarak, çocukları spor okuluna davet eden Başkan Tütüncü, daha sonra diğer protokol üyeleri ile birlikte, yaz dönemi spor okulundan mezun olan öğrencilere sertifikalarını verdi.

Spor okulu; futbol, basketbol, tenis, karate, voleybol, wushu, tekvando, güreş ve boks branşlarında düzenlendi. Spor okulunda başarılı olan öğrenciler, Kepez Belediyespor Kulübü'nün amatör branşlarına alınacak.

Kepez Belediyesi spor okullarının kış döneminin kayıt süreci de başladı. Çocuklarını spor okuluna göndermek isteyen veliler, Karatay Lisesi yanındaki Kepez Belediyespor Tesisleri ndeki idari binaya başvuruda bulunabilirler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kepez Belediyespor Kepez Belediyesi Hakan Tütüncü Antalya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title