Haberler

Kepez Belediyesi'nden 530 Kişilik Doğum Günü

Kepez Belediyesi’nin spor okulları ile etüt merkezlerinde eğitim gören Nisan ayı doğumlu 530 öğrenci, doğum günü pastalarını Başkan Tütüncü ile birlikte kesti.

Kepez Belediyesi'nin spor okulları ile etüt merkezlerinde eğitim gören Nisan ayı doğumlu 530 öğrenci, doğum günü pastalarını Başkan Tütüncü ile birlikte kesti.

Kepez Belediyesi Spor Kulübü'nde 5 kategoride spor ve etüt merkezlerinde çeşitli dallarda eğitim gören Nisan ayı doğumlu 530 çocuk, Turgut Özal Spor Salonu'nda düzenlenen eğlenceli programda doğum günlerini kutladı. Spor salonunun fuayesinde gerçekleştirilen programa katılan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, çocukların, velilerin ve öğretmelerin mutluluğuna ortak oldu.

Gönüllerince eğlendi

Kutlamada canlı müzik yapan orkestra ile 3 palyaço çocukları eğlendirdi. Yüzleri boyanan çocuklara hayvan şeklinde balonlar verildi. Başkan Tütüncü ile birlikte 3 dev yaş pastayı kesen çocuklar, gönüllerince eğlendi. Programın sonunda her bir çocuk Başkan Tütüncü ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Çeşitli yiyecek ve içecek ikramlarının yanında, her bir çocuğa kırmızı gül hediye edildi.

Amaç sizlerle beraber olmak

Önemli olanının doğum günü kutlamak olmadığını Kepez Belediyesi ailesinin kalplerinin çocuklar için attığını göstermek olduğunu belirten Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, "Önemli olan sizlerle beraber olmak, sizlerle bütünleştirmek. Bütün hemşerilerimizi çok sevmeye devam edeceğiz. Bu tip vesileler bizim için sadece bir araya gelme vesilesi" dedi.

Geleceğe güçlü yürüsünler

Bütün hizmetlerin çocuklarımızın geleceğe güçlü yürümelerine katkı koyma amaçlı olduğunu dile getiren Tütüncü, "Eğitimle kendilerini daha nitelikli hale getirsinler, spor yaparak özgüven kazansınlar. Onların geleceğe güçlü bir şekilde geleceğe yürümesinden mutluluk duyalım. Mesele çocuklarımızın büyürken daha da güzelleştiklerini görmektir. Biz bunu yapmaya çalışıyoruz" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kepez Belediyesi Hakan Tütüncü Turgut Özal Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title