Haberler

Kepez Belediyesi, Altınova'ya Yeni Semt Parkı Kazandırdı

Kepez Belediyesi, Altınova Menderes Mahallesi'ne yeni bir semt parkı ve muhtarlık binası kazandırdı.

Kepez Belediyesi, Altınova Menderes Mahallesi'ne yeni bir semt parkı ve muhtarlık binası kazandırdı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, 66 mahalleye semt parkı kazandıran Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, son olarak Altınova Menderes Mahallesi'nde yeni bir semt parkı ve muhtarlık binası inşa etti.

Altınova Menderes Mahallesi 9 Nolu Sokak'ta yer alan yeni semt parkı ile mahalle ve çevre semtlere yeni bir yaşam alanı sunuldu.

İçerisinde yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, pergoleler, oturma grupları ve yeşil alanlar yer alan semt parkının içerisine bir de yeni muhtarlık binası inşa edildi.

Mutfak, sekreter odası, lavabo ve muhtar odasından oluşan ve 40 metrekare kullanım alanı olan yeni muhtarlık binası, mahallenin modern bir imaja kavuşmasına köprü oldu.

Ayrıca tarım alanında önemli hizmetlere ev sahipliği yapan mahalle halkı için muhtarlık binasında Ziraat Mühendisleri Odası'na bağlı bir mühendis, zirai tarım ilaçları ile ilgili bilgilendirme yapabilecek.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yeni semt parkı ve muhtarlık binasının tüm vatandaşlara ve Kepez'e hayırlı olmasını temenni ederek, farklı mahallelerde yeni semt parkı yapımına devam ettiklerini belirtti.

Kaynak: AA / Güncel

Kepez Belediyesi Menderes Altınova Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title