Haberler

Kepez Belediye Meclisi Şubat Ayı Toplantısı

Kepez Belediyesi'nin Şubat Ayı Toplantısında Yeşiltepe Mahallesi'nde Çeşitli Etkinliklerde Kullanılmak Üzere Salon Yapılması Kararlaştırıldı.

Kepez Belediyesi'nin Şubat ayı toplantısında Yeşiltepe Mahallesi'nde çeşitli etkinliklerde kullanılmak üzere salon yapılması kararlaştırıldı.

     Kepez Belediyesi hizmet binasındaki meclis toplantı salonunda gerçekleştirilen ve 21 gündem maddesinin görüşüldüğü Şubat ayı toplantısında, İller Bankası kredisi ile Fen İşleri Müdürlüğü'ne 15 adet iş makinesi alınması ile Antalya Ticaret Borsası tarafından Vakıf Zeytinliği'nde kurulan Antalya Zeytinpark'a, Dokuma TAŞ'nin ortak olması için belediye başkanına yetki verilmesi de oybirliğiyle kabul edildi.

     Toplantıda, imar planında belediye hizmet binası alanı olarak yer alan Yeşiltepe Mahallesi'ndeki 15 bin 828 metrekarelik alana çok amaçlı salon yapılması ve salonun yapımı için Mimarlar Odası Antalya Şubesi koordinasyonunda serbest, ulusal, tek kademeli olarak 'Kepez Belediyesi Çok Amaçlı Salon Mimari Proje Yarışması' düzenlenmesi kararlaştırıldı.

     Öte yandan, Kepez Belediye Meclisi, 9 Şubat Çarşamba günü, görüşülemeyen gündem maddelerini ele almak üzere tekrar toplanacak.

     (BEK-YB) - ANTALYA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title