Haberler

Kepçemiz Çalındı, Gören Var mı?

Arnavutköy'de Son Günlerde Artış Gösteren Kepçelerin Çalınması Olayı Halkı Sokağa Döktü. Geçimini İş Makinelerinden Elde Eden Vatandaşlar, Çalınan Araçlarını Bulmak İçin Hırsızların Peşine Düştü.

Arnavutköy'de son günlerde artış gösteren iş makinelerinin çalınması olayı halkı sokağa döktü. Geçimini iş makinelerinden elde eden vatandaşlar, çalınan araçlarını bulmak için hırsızların peşine düştü. Tekirdağ'da izine rastladıkları bir iş makinesini polise yakalatan vatandaşlar, diğer kayıp iş makinelerinin bulunması için yardım bekliyor.

Edinilen bilgiye göre, Arnavutköy'de geçimi kaynağı iş makineleri olan kepçelerden sağlayan vatandaşlar belirli zaman aralığında toplam 6 iş makinesinin çalındığını belirterek, bu makinelere ulaşmak için sokağa döküldü. Tanıdıkları herkese haber salan kepçe operatörleri, izine rastladıkları bir aracın Tekirdağ'da bir kamyonet kasasında görülmesi üzerine sözkonusu kepçeyi taşıdığını ileri sürdükleri 33 N 9855 plakalı bir kamyoneti takibe aldı. İçinde kendilerine ait iş makinesinin olduğunu düşündükleri bir kamyoneti Tekirdağ'dan İstanbul'a kadar izleyen bir grup vatandaş, polise yaptıkları ihbar ile aracın Mahmutbey girişinde durdurulmasını sağladı. Üzerindeki plakasının sökülmüş olduğunu söyleyen vatandaşlar, kamyonetin kasasında bulunan kepçenin kendilerine ait olduğunu ileri sürerek, kamyonet şoföründen şikayetçi oldu. Bunun üzerine polis, kamyonet sürücüsünü gözaltına aldı.

Kepçenin sahibi olduğunu ileri süren Hasan Koçak, "Araç bana ait. Kepçemiz çalınmıştı. Her yerde arıyorduk. Bütün tanıdıklarımıza haber saldık. Her tarafa baktırdık. Kepçenin görülmesi üzerine Tekirdağ'dan itibaren takip etmeye başladık. Sonra Mahmutbey girişinde polisi arayarak aracımızı aldırdık" dedi.

Bu arada olay yerinde bulunan mağdurlardan İrfan Kılıçoğlu adlı şahıs, kamyonunun çalındığını söyleyerek yakalanan kişinin kendi aracını da çalan kişilerden biri olabileceğine dikkat çekerek, umutlandığını söyledi. Kılıçoğlu, "Bu sabah saat 05.00 sıralarında Bağcılar'da kalmak üzere evime gittim. Kamyonumu evimin önünden çalmışlar. Kamyonum 31 E 3764 plakalı. Biz araştırdık ve güvenlik kamerası görüntülerinden de aracımı çalan kişileri gördük. Tek geçim kaynağım kamyonumdu" dedi.

(ÖÖ-AS-KK-KK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title