Haberler

Kentsel Güç, Küresel Rekabet " Yenidünya Düzeni ve Gaziantep Paneli

"Kentsel Güç, Küresel Rekabet " Yenidünya düzeni ve Gaziantep paneliGAZİANTEP - Gaziantep Genç İş adamları Derneği tarafından 'Kentsel Güç, Küresel Rekabet Yeni Dünya Düzeni ve Gaziantep' konulu panel düzenlendi.

"Kentsel Güç, Küresel Rekabet " Yenidünya düzeni ve Gaziantep paneli

GAZİANTEP - Gaziantep Genç İş adamları Derneği tarafından 'Kentsel Güç, Küresel Rekabet Yeni Dünya Düzeni ve Gaziantep' konulu panel düzenlendi.

Gaziantep Genç İş adamları Derneği tarafından, dayanışma ruhunu geliştirmek, sosyo-ekonomik yapının gelişimine katkıda bulunmak, gündeme dair önemli değerlendirmelerde bulunmak amacıyla, "Kentsel Güç, Küresel Rekabet Yeni Dünya Düzeni ve Gaziantep" konulu panel düzenlendi. GAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Bora Tezel, Farklı yöntemler geliştirmenin önemine vurgu yaparak, "Ticaretin, kültürün ve üretimin bu güzel şehrin geleceğini konuşmak için bir aradayız. dünya artık alışık olmadığımız yeni bir düzene giriyor. Ekonomik politikalar, Kapalı ekonomiler, ekonomik ve kanlı savaşlar gibi tatsız konular neredeyse her gün gündemimizdedir. kurallar her gün yeniden yazılıyor. Ezberlerimizde her gün bozuluyor. En güçlü olan değil, adaptasyon yeteneği en yüksekte olan hayatta kalabiliyor. Gaziantep sanayi geleceği konusunda dersini çalışmaya başladı" dedi. AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, Kentsel güç olmak zorunda olduklarını fakat kentsel güç olmanın zorlukları bulunduğunu belirtti. Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezinde saat 14: 00'da başlayan panele Prof. Dr. Özgür Demirtaş- Ekonomist, M. Serdar Kuzuloğlu - Gazeteci-Yazar, Ufuk Tarhan- Fütürist, Mc Kinsey Danışmanlık firması yetkilileri konuşmacı olarak katıldı. Güncel Türkiye, gelişen ekonomik süreç, teknoloji, yenidünya, yurt dışı gelişmeler ve Gaziantep hakkında değerlendirmelerde bulunulan panele, AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, ulusal ve uluslararası kuruluşların meslek odaları ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, birçok alandan akademisyenlerin ve öğrencilerinin katıldı.

Panelin sonunda ise programa sponsor olan iş adamlarına ise plaket verilerek teşekkür etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nejat Koçer Gaziantep Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
title