Haberler

Kent Konseyi Kadın Meclisi Aydın Memük ve Ekrem Yazıcıya Ziyaret

Zonguldak'ın Alaplı İlçesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, Alaplı Kaymakamı Aydın Memük ve Alaplı Belediye Başkanı Ekrem Yazıcıy'ı Ziyaret Etti.

Zonguldak'ın Alaplı ilçesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, Alaplı Kaymakamı Aydın Memük ve Alaplı Belediye Başkanı Ekrem Yazıcıy'ı ziyaret etti.

Alaplı Kent Konseyi Kadın Meclisi, Emine Altay Başkanlığında, Başkan Yardımcısı Asude Erhan, Sekreter Dürdane An Köse, üyeler Asuman Aydemir ve Zehra Dizdar olmak üzere 5 kişilik bir heyetle Alaplı Kaymakamı Aydın Memük ve Alaplı Belediye Başkanı Ekrem Yazıcı'yı makamlarında ziyaret etti. Yapılan ziyaretlerde Kaymakam Aydın Memük, "Kadın Meclisinin kurulmasından çok memnunum, kadınlarımızın toplumun ilerlemesinde mihenk taşıdır" dedi.

Belediye Başkanı Ekrem Yazıcı'da, Kent Konseyinin ve Kent Konseyi Kadın Meclisi'nin Alaplı'ya hayırlı olmasını dileyerek, "Halkın ihtiyaçlarını, Alaplı'nın ihtiyaçlarını gidermek için birlik olup her zaman beraber çalışmalıyız" şeklinde konuştu.

Yapılan görüşmelerde, Alaplı'da yürütülen projeler hakkında ve Alaplı'yı tanıtmak adına yapılabilecek projeler hakkında fikir alışverişlerinde bulunuldu.

(BA-ET-Y) 30.04.2008 17:59 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title