Haberler

'Kent Bilgi Sistemi' Eğitimi

'Kent Bilgi Sistemi'ni personelin bilinçli bir şekilde kullanılabilmesi için uygulamalı eğitim verildi.

Beylikdüzü Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü Kent Bilgi Sistemi Bürosu tarafından oluşturulan 'Kent Bilgi Sistemi'ni personelin bilinçli bir şekilde kullanılabilmesi için uygulamalı eğitim verildi.

Teknolojideki gelişmeye paralel olarak kendisini de yenileyen Beylikdüzü Belediyesi, online ortamda vatandaşa daha iyi hizmet sunabilmek için kurum içerisindeki eğitimlerine de hız verdi. Kent Bilgi Sistemi'ni devreye sokan Beylikdüzü Belediyesi, sistemle, vatandaşa daha iyi bir hizmet sunabilmek için personeline eğitim veriyor. Bilgi İşlem Müdürlüğü Kent Bilgi Sistemi Bürosu çalışanları birimleri tek tek gezerek, sistem hakkında personeli bilgilendiriyor.

Belediye, Kent Bilgi Sistemi'nin vatandaşlar tarafından da yaygın şekilde kullanılabilmesi için ilçenin değişik 10 noktasına mobil ekranlar konuşlandırılacak. Vatandaşlar, www.beylikduzu.bel.tr adresinden 'kentrehberi' linkini tıkayarak kent bilgi sistemine ulaşabilecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Beylikdüzü Belediyesi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title