Haberler

Kenevir Tarlasına Drone Destekli Operasyon

Bursa’da mısır tarlasının ortasında uyuşturucu yetiştirildiğini tespit eden ekipler, drone destekli operasyon yaptı.

Bursa'da mısır tarlasının ortasında uyuşturucu yetiştirildiğini tespit eden ekipler, drone destekli operasyon yaptı.

Bursa İnegöl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler yaptıkları istihbarat çalışması sonucu İnegöl ilçesine bağlı Küçükyenice Mahallesi'nde bulunan bir mısır tarlasında kenevir yetiştirildiğini belirledi.

KOM ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ile İnegöl İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, uyuşturucu arama köpeği 'Varis' ile H.Z.'ye ait tarlaya operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonda H.Z.'ye ait mısır tarlasında 550 kök kenevir ve 2 kilogram kurutulmuş esrar ele geçirildi. Yapılan çalışmalar sonucunda H.Z.'ye ait tarlaya uyuşturucuyu E.D. ve O.D.'nin ektiği öğrenildi. Ekiplerin yaptıkları operasyonla H.Z. ve daha önce de uyuşturucu imal etmek ve ticaretini yapmak suçundan kayıtları bulunan E.D. ve O.D. gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar ifadelerinin alınmasının ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İnegöl 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title