Haberler

Kene Korkusu Konser İptal Ettirdi

Son albümü "Happy Birthday (İyi ki Doğdun) Güzelim" ile başarı yakalayan genç sanatçı Ercan Avşar'ın Anadolu illerinde vereceği 17 konseri birden iptal edildi. Avşar, konser iptallerinin kendisini üzdüğünü söyledi.

Yaz aylarının vazgeçilmezi olan festivaller kene korkusu yüzünden bir bir iptal ediliyor. Anadolu konserleri iptal edilen bir sanatçı da Ercan Avşar oldu. Konserlerin iptal edilmesinin kendisinde şok etkisi oluşturduğunu vurgulayan Avşar, "Memleketim Yozgat başta olmak üzere Sivas, Çorum Amasya'da toplam 17 ayrı konser verecektim. Ancak bu bölgelerde kene ısırmasından kaynaklanan ölümlerin ardından İl ve İlçe Belediyeleri bizi arayarak festivalleri iptal ettiklerini söylediler. Belki bunun cezai yaptırımı da olsa elbete bizim içinde vatandaşlarımızın can salığı çok önemli. Bir zaman Korsancılar bizi bitirdi. Şimdi de Kene. Ne olacak bizim bu halimiz. Bilmiyorum" dedi.

Konser iptalleri nedeniyle 250 milyar zarar ettiğini söyleyen Avşar, "Bu işten ekmek yiyen diğer müzisyen arkadaşlarımız da perişanlar. Allah sonumuzu hayır etsin. Ayrıca Kene sorunu benimle sınırlı değil. İbrahim Tatlıses, Seda Sayan gibi ünlülerimizde Kene korkusu yüzünden konserlerine çıkamayacak" diye konuştu MURAT BALABAN'INDA KONSERLERİ İPTAL Aynı bölgede festivallerde sahne almaya hazırlanan Yozgat'ın yöresel sanatçılarından Murat Balaban'da Kene korkusu yüzünden dertli. Yeni albümü ile iyi bir çıkış yakaladığını bu çıkışa zehirli bir böceğin gölge düşürdüğünü söyleyen Balaban, "Memleketim Yozgat ve Çorum'da bir dizi festivale katılacaktım. Önceki gün dernekler ve festival komitelerinin iptal kararı ile şok oldum. Maddi ve manevi olarak perişan oldum" diye konuştu.

(MY-ÖFA-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title