Haberler

Kendisini Tehdit Eden Sevgilisini Önce Uyuttu, Sonra Cinsel Organını Kesti

Dominik Cumhuriyeti'nde yaşanan olayda genç kadın, terk edileceğini öğrendiğinde kadını tehdit eden ve ona kötü davranan sevgilisini önce uyuşturup uyuttu daha sonra ise cinsel organını kesti.

Dominik Cumhuriyeti'ndeki Puerto Plata şehrinde yaşayan 28 yaşındaki Johanny Diaz isimli kadın, erkek arkadaşının cinsel organını kesti.

ÖNCE UYUTTU, SONRA KESTİ

44 yaşındaki Samuel Ventura Garcia ile beraber olan kadın, şiddetli bir tartışmanın ardından önce sevgilisini ne olduğu öğrenilemeyen bir madde ile uyuşturdu daha sonra ise uyuyan adamın cinsel organını tamamen kesti. Diaz, saldırıdan sonra olay yerinden kaçtı ancak polis memurları tarafından yakalandı.

TERK ETMEMESİ İÇİN TEHDİT ETMİŞ

Genç kadın Garcia ile iki yıllık ilişkileri olduğunu ve adamın davranışlarından ve tehditlerinden dolayı onu terk etmeye karar verdiğini söyledi. Diaz gazetecilere verdiği demeçte, "Beni pek çok kez tehdit ettiği için pişman değilim" dedi. Adamın kendisini terk etmemesi için kendisini tehdit ettiğini ve bu sebeple tartışmaya başladıklarını söyleyen kadın tutuklandı.

NE OLACAĞI BELİRSİZ

Cinsel organı kopan adam önce yakınlardaki bir hastaneye götürüldü ve ilk müdahalenin ardından Puerto Plata'daki bir özel sağlık merkezine yönlendirildi. Organın yerine dikilip dikilemeyeceği konusunda henüz kesin bir şey söyleyemeyen uzmanlar, daha ileri tedavi için adamı Santiago'ya transfer edebileceklerini söyledi.



Kaynak: Haberler.com / Güncel

Dominik Cumhuriyeti 3.Sayfa Komik - İlginç Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (4)

SUSTUKLARIMA SAY:

haaaaaa aslında bunu sapıklara çocuk tacizcilerine uygulamak lazım

17
0
yanıtYanıtla
birisi:

yalan söylüyor kadın kesin adam terketmek istemiştir bunu tipine bakmadan birde kendini ağırdan satıyor artık kendini ne kadar bulunmaz hint kumaşı zannediyorsa

3
2
yanıtYanıtla
Çetin R. EFSANEVİOĞULLARI:

''Organın yerine dikilip dikilemeyeceği konusunda henüz kesin bir şey söyleyemeyen uzmanlar''. . . X: Abi beni kesseniz ben dikmem, Y: Olum dikilmez diyelim o haldeQ: Keşke tus(vb) sınavında göz doktoru olsaydım lan

5
0
yanıtYanıtla
AT GİBİ:

kadın fena lan at gibi

5
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title