Haberler

Kendini Doktorum Diye Tanıtan Şef, Fabrika Revirinde Stajyer Öğrenciyi Taciz Etti

Güncelleme:

Adapazarı'nda fabrika revirinde kendisini doktor olarak tanıtan 63 yaşındaki şef yardımcısı, 17 yaşındaki stajyer öğrenciyi taciz etti.

Adapazarı'nda bulunan vagon fabrikasında revire çıkan stajyer öğrenci K.Y.'ye (17) iddiaya göre kendisini doktor olarak tanıtan şef yardımcısı H.Y. (63) tacizde bulundu. Stajyer kızın ailesinin suç duyurusunda bulunması üzerine savcılık H.Y.'nin gözaltına alınması için talimat verdi.

POLİS MERKEZİNE BAŞVURDU

Adapazarı'ndaki bir meslek lisesinde eğitim gören K.Y., 4 gün önce babaannesine staj yaptığı fabrikada 18 Ocak tarihinde revire çıktığında burada kendisini doktor olarak tanıtan H.Y.'nin muayene sırasında tacizde bulunduğunu söyledi. K.Y., konunun duyulması üzerine de fabrika yönetiminin kendisinden yazılı beyan aldığını söyleyince aile önce kızlarının staj yaptığı vagon fabrikasına sonra da polis merkezine başvurdu. Konuyla ilgili soruşturma başlatıldı.

YILLIK İZNE ÇIKTI

Soruşturma kapsamında Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nde görevli psikologlar gözetiminde ifade veren K.Y., 18 Ocak tarihinde fabrikada staj yaptığı sırada doktora çıktığında olayın yaşandığını, burada bulunan H.Y.'nin kendisini muayene etmek bahanesiyle tacizde bulunduğunu anlattı. Genç kızın ifadesi sonrasında 2 çocuk babası H.Y., hakkında Sakarya Cumhuriyet Savcılığı ifadesinin alınması için emniyete talimat verdi. Olayın şüphelisi olarak gözaltı kararı verilen H.Y.'nin 10 gün kadar önce emeklilik işlemleri için yıllık izine çıktığı öğrenildi. İzin dönüşünde de emekliye ayrılacağı belirtildi

BİLGİSİNE BAŞVURULDU

Bu arada vagon fabrikasındaki iddiayla ilgili olarak fabrika yönetiminin idari soruşturma kapsamında olayın mağduru stajyer öğrenciye 9 Şubat tarihinde resmi yazı göndererek bilgisini başvurduğu öğrenildi

Fabrika yönetiminin bu yazısına stajyer öğrencinin böyle bir olay olmadığı yönünde cevap verdiği, aynı günde ailesinin okula giderek kızlarının yaşadıklarını anlattıkları, ardından da olayın Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne intikal ettiği öğrenildi.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Adapazarı Sakarya 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (3)

fanfinifon:

madde bagimlilari protesto icin kullandiklari ucuz sahte zehirli tozu turpun ogluna göndermisler sen pahalisini iyisini cek biz bunu diye olan karisina olmus , cekince hoop hastaneye :)))))))))))

1
0
yanıtYanıtla
Can:

Ya arkadaş ne kadar sapık ruhlu insanlar var.

0
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Seneler önce Sakarya üniversitesinde okuduğumda bu vagon fabrikasıyla ilgili kötü şeyler söylüyorlardı. Bence derhal şikayet edilmeli !!! içerisi kendisini bilmezlerle dolu

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title