Haberler

"Kendimi katil gibi hissediyorum"

Güncelleme:

Bülent Ersoy ve Devran Çağlar tarafından mahkemeye verilen ünlü şarkıcı Onur Akay, Habertürk'e çok ilginç bir anısını anlattı!


Son dönemde ünlü isimlerin vefatını duyurduğu için sanat dünyasının Felaket Tellalı olarak anılan Onur Akay "Kendimi katil gibi hissettiğim oldu. Bir gün arabaya binmek üzereyken kaldırımda yürüyen gençler bana laf attı ve yine kimi öldüreceksiniz dediler. Ben cevap vermedim ama yol boyunca kendimi katil gibi hissettim. Eskiden çarşıda, pazarda yüksek sesle bağıran kişiye tellal diyorlarmış bende yüksek sesle sosyal medyada bağırdım ama şaşkınlık ve hayret bildirdiğim için 'felaket tellalı' dediler ve hiç rahatsız olmuyorum" dedi.

BİR YILMAZ MORGÜL KALDI!

Kısa bir süre önce Twitter hesabından atılan 'Devran Çağlar vefat etti' mesajıyla ilgili de açıklama yaptı. Akay, "Bana dava açmayan bir Yılmaz Morgül kaldı sanırım. Beni reklam yapmakla suçlayanların yıllar önce ne açıklamalar yaptıklarına bakmak lazım. Bu olayın iç yüzünü henüz anlayamadık ama bunu kim yaptıysa bazen içimden kızmak gelmiyor!" ifadelerini kullandı.

Kaynak: BasinOdasi.com.tr / Magazin

Yılmaz Morgül Onur Akay Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title