Haberler

Kendilerini Polis Olarak Tanıtan Şahıslar, 3 Buçuk Ton Balı Çaldı

Güncelleme:

Şanlıurfa'da 2 kişi yolda durdurdukları kamyonet sürücüsüne, kendilerini polis olarak tanıtıp araçta bulunan 3 buçuk ton balı gasp ettiler.

Şanlıurfa'da yolda durdurdukları kamyonet sürücüsüne kendilerini polis olarak tanıtıp, araçta bulunan 3 buçuk ton balı çalan 2 kişi operasyon sonrası yakalandı. Ele geçirilen 3 buçuk ton bal sahibini iade edildi.

KENDİLERİNİ POLİS OLARAK TANITTILAR

Şanlıurfa - Gaziantep yolunun Akabe mevkisinde yaşanan olayda, R.E. ve İ.Y., yolda durdurdukları kamyonet sürücüsüne kendilerini polis olarak tanıtıp, araçta bulunan 135 teneke içerisindeki 3 buçuk ton balı gasp etti. Durumun anlaşılması üzerine harekete geçen İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Cinayet-Gasp Büro Amirliği ekipleri, yaptığı çalışma kapsamında, olayı gerçekleştiren şahısların R.E. ve İ.Y. İsimli şahıslar olduğu tespit etti.

ELE GEÇİRİLEN 3 BUÇUK TON BAL SAHİBİNE TESLİM EDİLDİ

Şüpheli şahıslar yapılan operasyon sonrası gözaltına alındı. Mahkemeye sevk edilen zanlılar, 'Nitelikli yağma suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Zanlılarla birlikte ele geçirilen 3 buçuk ton bal ise sahibine teslim verilmek üzere el konuldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Şanlıurfa 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (6)

durumbu:

araçta bal yüklü olduğunu biliyorlar ve takip etmişler, haysiyet yoksunu bu hırsızlar ve tüm hırsızların fotoğrafları yayınlanmalı aynı haltı yiyememeli, vatandaş onlara gereken cezayı keser. . . .

6
1
yanıtYanıtla
gorki:

hırsıza ve dolandırıcıya ceza yokki gene adli kontrol sartıyla serbest bırakırlar

4
0
yanıtYanıtla
8.HUDUT GAZİLER IĞDIR:

bunlar a bal döküp seyedecen

2
1
yanıtYanıtla
tırcı osman:

bırakın vatandaş yesin abi zam gelmeden, zamlardan sonra zaten gramla satılacak

0
2
yanıtYanıtla
Adanali asfaltriza:

Helal polisimize sevgiler

2
0
yanıtYanıtla
ÇUKUROVA DEĞİL OSMANİYE:

HIRSIZLIKTA SAHTEKARLIKTA REKOR ÜLKEME AİTTİR. DOMUZ ETİ YEMEYİP FAİZİ NORMAL GÖREN MÜSLÜMAN ÜLKEM

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title