Haberler

Kendi Yolumda Filmi

Güncelleme:

Film aile ve çevre baskısı sebebi ile hayatta bir türlü istediklerini yapamamış iki karakter olan Adanalı tamirci Ömer Ali ve İstanbul'dan Adana'ya bir sigorta yolsuzluğu denetimi için gelen Zeynep'in yollarının kesişmesi ve ikilinin "kendi yolları"nda gidecek cesareti kazanmalarını konu ediniyor.

Adana'nın kenar mahallesinde arabası bozulan Gökhan Özoğuz, aslında müzisyen olmak isteyen ancak aile baskısı ve zor hayat şartları sebebi ile bu hayalini gerçekleştirememiş genç bir tamirci olan Ömer Ali ile karşılaşır. Genç tamirci, Gökhan'a bir şarkısını dinletir. Gökhan şarkıyı beğenir ve Ömer Ali'ye şarkı söylemeye davam etmesini önerir. Ömer Ali konuşmalarının sonunda Gökhan'a; "Sen de benim gibi bir aileye, benimki gibi bir tamirhaneye doğsaydın, Athena Gökhan olabilir miydin?" sorusunu yöneltir. Soru Gökhan'ı etkilemiştir ve cevabını düşünmeye başlar: İnsan mı şansını yoksa şansı mı insanı yaratır?

Yönetmen: Ömer Faruk Sorak
Senaryo: Ali Kobanbay
Oyuncular: Gökhan Özoğuz, Gökçe Bahadır, Tamer Levent, Ferit Aktuğ, Okan Çabalar, Erkan Can, Suzan Aksoy, Çağatay Aras, Tuncer Salman
Filmin Türü: Komedi
Orijinal Adı: Kendi Yolumda
Yapımcı Firma: Athena Yapım
Yapım Yılı: 2020
Yapım Ülkesi: Türkiye
Orijinal Dili: Türkçe
Dağıtıcı Firma: CGV Mars Dağıtım
Vizyon Tarihi: 06.03.2020


Kaynak: InterSinema.com / Sinema

Gökhan Özoğuz Ömer Ali Haberler

Bakmadan Geçme

NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title