Haberler

Kazadan Kurtulan Motosiklet Sürücüsü Başka Bir Aracın Üzerinden Geçmesiyle Can Verdi

Güncelleme:

Ümraniye TEM otoyolunda meydana gelen kazada, motosiklet sürücüsü kendi yaptığı kazadan sonra baygın yatarken üzerinden bir başka aracın geçmesiyle feci şekilde can verdi.

Ümraniye TEM otoyolunda gece saatlerinde meydana gelen kazada, motosiklet sürücüsü kaza sonrası baygın düştüğü sırada aynı istikamette ilerlemekte olan başka bir otomobilin üstünden geçmesi sonucunda hayatını kaybetti.

SÜRÜCÜ KAÇTI

Olay, 01.45 saatlerinde, İstanbul TEM Otoyolu Hacegan Hatıra Ormanı mevkinde meydana geldi. İddiaya göre Kadir Kurt (37) yönetiminde ki 34 SV 0662 plakalı motosiklet henüz bilinmeyen bir nedenle kaza yaptı. Kazanın ardından Kadir Kurt, yere baygın bir şekilde düştü. Olayı gören çevredeki vatandaşlar yardımına koştu.

Kurt olay yerinde baygın yatarken, aynı istikamette ilerlemekte olan henüz bilgileri bulunmayan bir otomobil Kadir Kurt'u fark edemeyerek üstünden geçti. Kadir Kurt'un ezerek üstünden geçen otomobil, olay yerinden kaçtı. Çevredeki vatandaşlar durumu sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri Kadir Kurt'un olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti.

"BİZİ DE EZİYORDU"

Olayı gören Murat Topkara, Kadir Kurt'un kaza yaptığını gördükten sonra durduğunu belirterek," Arkadaş motosiklet ile kaza yapıyor ve düşüyor. Daha sonra biz de TIR şoförü bir ağabeyimiz var onunla yardım etmek için ayağından çekip yol kenarına almak istedik. O arada da hızlı bir araç gelip üstünden geçti, bizi de eziyordu biz kurtulduk ama arkadaş kurtulamadı" dedi.

Kadir Kurt'un hayatını kaybettiği kazaya ilişkin polis ekipleri soruşturma başlattı. Olay Yeri İnceleme ekipleri çevrede çalışma yaparken, polis ekipleri Kadir Kurt'u ezen otomobil bulmak için çalışma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Motosiklet Ümraniye İstanbul 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (7)

eray:

BENDE MOTORSİKLET KULLANICISIYIM ALLAH RAHMET EYLESİN AMA YETKILILERE SESLENIYORUM MOTORSİKLET SURUCULERINE SAYGI GOSTERSIN HERKES SIKISTIRMASIN GORDUGU HALDE CIKMASI DIBINDEN GECMESINLER BUNLARLA ILGILI YASA CIKSIN TRAFIK MAGANDALARI BELIRLENSIN VE EN AGIR SEKILDE CEZALANDIRILSIN BASKA INSANLARINDA CANLARI YANMASIN. DICEM AMA BOS 2 GUN SONRA DEVAM BU YAZIYI OKUYAN KALE ALAN BILE OLMICAK

13
2
yanıtYanıtla
ASYA BULUT:

YASALARI DA ÇOK DİNLİYORLAR YA

yanıt2
yanıt1
Ebubekir:

Basta Allah rahmet eylesin...ben kamyon soforuyum caninizi yiyim dibimizden gecmeyinn aralara girmeyin birde nerede ne yapacaginizi bilin ...sag seritse sag dan gidin

9
0
yanıtYanıtla
z:

başınız saolsun motor sürücüleri üzerine parlak açık renkli hatta ışıklı bileklikler var onlardan alsın akşamları çok tehlikeli oluyor. 2. araç iki kişiyi görmüştür belki ama yerde yatanı görmemiştir tır şöförü önüne park etseydi arabayı

6
1
yanıtYanıtla
Türk vatandaşı:

2 katil var ilk kazayı yaptıran ve üstünden geçen arabadaki katil 2 katil var yani caniler trafik çok kötü artık

6
0
yanıtYanıtla
Orçun Yiğit:

İkinci çarpan kişinin bir an önce teslim olup durumu anlatması gerekli bence, yoksa ceza alacaktır.

1
0
yanıtYanıtla
eray:

ZİYA EFENDI SEN BU SEKILDE YAKINIYOSAN SIKISTIRANLARDAN BIRISIDE SENSIN KURAL IHLALI DEDIN SEYEGELINCE SEN ARABANLA BOSLUK ACILDIGINDA GECMIYOMUSUN AZ BISIKISIKLIKTA KORNAYI DEFALARCA BASMIYOMUSUN ONCE SAYGILI OLMAYI OGRENECEKSIN AMA BEN BOSA KONUSUYOM SENIN ZIHNIYETINDEKILER BIRSURU CANI MAHVETMEYE DEVAM EDECEK

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title