Haberler

'Kendi Şarkılarımızla Büyüdük!'

Kenan Erçetingöz'le Akşam Keyfi'nin Sezon Finaline Konuk Olan Pop Müziğinin Dev Sanatçısı Erol Evgin, Pop Müziğinin Eskimeyen Sanatçılarının da Kendi Şarkılarıyla Büyüdüklerini Söyledi.

KENAN ERÇETİNGÖZ'LE AKŞAM KEYFİ'NİN SEZON FİNALİNE KONUK OLAN POP MÜZİĞİNİN DEV SANATÇISI EROL EVGİN, POP MÜZİĞİNİN ESKİMEYEN SANATÇILARININ DA KENDİ ŞARKILARIYLA BÜYÜDÜKLERİNİ SÖYLEDİ.

40 yıllık müzik kariyerine bir çok başarı sığdıran pop müziğin dev sanatçısı Erol Evgin, üç nesildir dinlenen şarkılarıyla her zaman zirvede yer almayı başardı. Bir çok insan onun ve onun gibi pop müziğin gelişimi için ömürlerini feda etmiş olan sanatçıların yapmış olduğu efsane şarkılarla büyüdü. Erol Evgin de kendi şarkılarıyla büyüdüklerini şu sözlerle açıkladı: 'Geçenlerde Ajda Pekkan hanımefendi 'Sizin şarkılarınızla büyüdük.' lafına tepki göstermişti. E bunda da haklı aslında! Çünkü biz de kendi şarkılarımızla büyüdük. Biz o şarkıları yaparken henüz 20-21 yaşlarındaydık. Ondan önce de amatör olarak çalışmıştım ben. Bu yüzden bizim o güzel şarkılarımızla hep beraber büyüdük de buralara gelebildik çok şükür!'dedi..

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title