Haberler

Güvenlik Görevlisini Kendi Copuyla Dövüp 'Öldü' Diye Bırakan Şüphelilere, Yıllar Sonra 9 Ay Ceza Verildi

Güncelleme:

Bursa'da 2 sene önce metroya bedava binmeye çalışan kişilere izin vermediği için kendi copuyla öldüresiye dövülüp öldü diye olay yerinde bırakılan güvenlik görevlisi, zanlılar için verilen 9 aylık hapis cezasına isyan etti. Güvenlik görevlisi, ''Verilen cezanın komik.'' diye konuştu.

Bursa'da 2 sene önce metroya bedava binmeye çalışan kişilere izin vermediği için kendi copuyla öldüresiye dövülüp öldü diye olay yerinde bırakılan güvenlik görevlisi Orhan Atmaca (30), zanlılar için verilen 9 aylık hapis cezasına isyan etti. Güvenlik görevlisi, ''Verilen cezanın komik.'' diye konuştu.

'ÖLDÜ' ZANNEDİP BIRAKIP KAÇTILAR

Edinilen bilgiye göre, Bursa metrosunda özel güvenlik görevlisi olarak çalışan Orhan Atmaca (30), 2016 yılı Nisan ayında Osmangazi ilçesindeki Gökdere Metro İstasyonu'na gelip bedeva yolculuk etmek isteyen Enes D. (26) ve Adil K.'ya (27) izin vermedi. Gişelerden geçen 2 şahsı uyaran güvenlik görevlisi Orhan Atmaca, saldırıya uğradı. 2 zanlı, Atmaca'nın kafasına kendi copuyla 17 kez vurdu, daha sonra da tekmeledi. Güvenlik kamerasına yansıyan olay sonrası saldırganlar, 'öldü' sandıkları Orhan Atmaca'yı bırakıp kaçtı. Hastaneye kaldırılan Atmaca ise tedavisinin ardından 20 gün iş göremez raporu aldı.

Orhan Atmaca

ŞÜPHELİLERE 9 AY CEZA VERİLDİ

Olayın ardından Enes D. ve Adil K. yakalandı. Mahkemeye çıkarılan şüpheliler tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Haklarında 'Güvenlik görevlisini basit yaralamak' suçundan dava açılan 2 şüpheli 9'ar ay hapis cezasına çarptırıldı. Olay sonrası işinden istifa etmek zorunda kalan ve bir süre psikolojik problemler yaşayan güvenlik görevlisi Orhan Atmaca, yaşanan olayın basit bir yaralama suçu olarak nitelendirildiğini bu yüzden verilen cezanın komik olduğunu ifade etti.

Olaydan görüntüler;

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (68)

asdf:

komik olan verilen ceza değil. komik olan bu heriflerin o cezayı bile çekmeyecek olması. Af çıkarsa yemin olsun ki bu ülkeye olan sevgimi artık kaybedeceğim. Ülke koskoca göçmen kampı. Paramız pul oldu. Her gün onlarca şiddet haberi. Şimdi de yetmezmiş gibi af çıkarıp on binlerce pskopatı sokağa salacaklar. O af çıkarsa verdiğim her kuruş vergi de yaptığım her saniye askerlik de bu ülkeye ne emeğim geçtiyse hepsi bin kere haram olsun.

46
1
yanıtYanıtla
xxx:

afı kapsayan suçları iyi seç ondan sonra af yaygarası yap. . . .

yanıt0
yanıt4
Mesut Bahtiyar:

Bu ülkede adalet parayla oluyor artık

25
0
yanıtYanıtla
ASABİ FATSALI:

Bu vatanda adalet var diyenin aklına şaşarım

24
0
yanıtYanıtla
YETMİŞ3:

Var ama isim olarak var. Adalet Teyze Adalet Abi gibi.

yanıt8
yanıt0
YETMİŞ3:

Ülkemizde Hz. Ömer Adaleti değil Turist Ömer adaleti uygulanıyor ne yazık ki. .

22
0
yanıtYanıtla
MİSAFİR:

Bu kararı veren hakimide böyle döverler o zaman aklı başına gelir

22
0
yanıtYanıtla
vatandaş:

inşallhhhhh.

yanıt25
yanıt0
MERDAN:

BU CANİLERE BU CEZAYI VEREN HAKİME AYNI ŞEKİLDE DÖVSÜNLER BAKALIM CEZANIN MİKTARI NE OLACAK??? GARİBAN GÜVENLİKÇİ İŞİNİ HAKKIYLA YAPMANIN KARŞILIĞINDA ÖLÜMÜNE DAYAK YEMİŞ, CANİLERİN HAKİM AMCASININ UMRUNDA MI???

21
0
yanıtYanıtla
ÇEVİK KUV.:

Bir daha böyle bir olayda hiçbir güvenlik personeli müdehale etmez ortalık pislik dolar. Verin 15 yıl emsal olsun

20
0
yanıtYanıtla
Tüm 68 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title