Haberler

Kendi Aracını Yakan Genç: Canımı Yakan Herkes Bu Dünyada Yanacak

Güncelleme:

Ankara'da kendi aracını yakan genç adam o anları, "Canımı yakan herkes bu dünyada yanacak" mesajıyla sosyal medyada paylaşarak kimliği belirlenemeyen bir kişiye tehditte bulundu.

Akşam saatlerinde Mevlana Bulvarı'nın Dikmen kesiminde meydana gelen olayda 06 EKT 14 plakalı otomobilini yol kenarına park eden Gökhan Ö, eline aldığı satırla önce araca zarar verdi. Otomobilin tüm camlarını kıran şahıs, daha sonra otomobili ateşe verdi.

TEHDİTLERİNİ SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTI

Yanında bulunan arkadaşlarından bu anları cep telefonu kamerası ile kaydetmelerini isteyen Gökhan Ö, sosyal medyada paylaştığı görüntülerin altına, "Canımı yakan herkes bu dünyada yanacak. Canın kör ebe oynamak istediyse buyur sana kör ebe. Sana 24 saat süre veriyorum, Dikmen'den git, 24 saat sonra olacaklardan sorumlu değilim. Yaptıklarım yapacaklarımın talimatıdır. Ben bu zamana kadar ne yaptıysam her şeyi açık açık yaptım, sana 24 saat müddet ya da sevdiklerinle vedalaş. Son sözüm bu istiyorsan, arkanda kralın olsun seni ve kralını yakmak benim boynumun borcu" notunu düştü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Dikmen 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (20)

KUZEY ATEŞDAĞLI:

Bunlar hep fazlan yanlamaktan oluyor beyne oksijen gitmiyor bir vakit sonra:))şahinozuryuslar genellikle 4.sınıf mafya kategorisindedirler, yaşam alanları otoban ve varoş bölgeler olup beslenme ihtiyaçlarını makas atarak azer bülbül dinleyerek karşılarlar insanlara benzerlikleri şaşırtıcıdır fakat daha ne çeşit bir tür oldukları keşfedilememişlerdir, çiftleşme dönemlerinde dişi şahinozoryuslara çiftleşme dansı yaparak etkilemeye çalışmaktadırlar, oldukça saldırgan olup insanlık için tehdittirler:))

7
0
yanıtYanıtla
ezik:

Sahin arabasi olan kisilerin yuzde 80''inde hep mesaj verme huyu vardir. Gerek arabasinin arka camina yazdiklari, mor isiklari vs. . . Sanirim ezikligin, asgari ucretin ruhsal yansimalari olsa gerek. Ust segment arabalarda da bir tane yazi goremezsiniz, kimsyeye bir mesajlari yoktur nedense :)

4
1
yanıtYanıtla
HKE:

düdük makarnası araba senin olabilir öyle ortalık yerde yakamassın insanları tehlikeye atamassın dingil

4
1
yanıtYanıtla
......:

hükmü koymuş . . Allah akıl fikir versin . .

4
0
yanıtYanıtla
BAFE:

LAN YURU GIT BEBEYE BAK ALLANI 3-4 BİN LİRALIK ARABAYI YAKTIN DIYE ANKARA SENINMİ OLACAK GEL LAN BENDE ANKARADAYIM BİDE BENİ YAK

2
2
yanıtYanıtla
BAFE-CEVDET TİR BENİM İSMİM:

BİZ KİMSENİN BABASI DEĞİLİZ KENDİ ADIMIZA LAKAP TAKIP BABA DİYE GEZMEDİK ORTALIKTA SOYTARI GIBI BEN ANCA ÇOCUKLARIMIN BABASIYIMDIR SENIN GIBI GÖSTERİŞ OLSUN DİYE DEĞİL YAZDIKLARINI SEN KENSIN BILE ANLAMAMIŞSINDIR NE DEMEK OLDUĞUNU PAŞAM. .

yanıt1
yanıt2
İnanmıyorum Ya:

Keşke insanlar sadece yapabilecekleri şeyleri söyleseler.

4
0
yanıtYanıtla
XOXX:

Ama nasıl içmişim. . .

3
0
yanıtYanıtla
...:

ya evet kendisi kanun koyucu . . .

2
0
yanıtYanıtla
justice:

işte erkek bu

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title