Haberler

Kenan Sofuoğlu'nun 2 Aylık Oğlu, Beyin Kanaması Geçirdi

Güncelleme:

Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu'nun 2 aylık bebeği Hamza, beyin kanaması geçirdi. Sofuoğlu'nun minik bebeğinin durumu kritik.

Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, Dünya Supersport Şampiyonası'nın İtalya'da gerçekleştirilecek sezonun 5. yarışında beyin kanaması geçiren 2 aylık oğlu Hamza'nın üzüntüsüyle mücadele edecek. Sofuoğlu yaptığı açıklamada, 14 Mart'ta Hollanda'da dünyaya gelen oğlu Hamza'nın 2 Mayıs Cumartesi günü Alanya'da eşi Julia Looman ile konakladıkları otelde rahatsızlandığını anlattı.

BEYİN KANAMASI GEÇİRDİ

Hamza'yı Alanya'da hastaneye kaldırdıklarını belirten Sofuoğlu, "Çocuğun beyin kanaması geçirdiği tespit edildi. Sağlık Bakanlığı ambulansıyla Antalya'ya getirdiler. Ardından ambulans uçakla İstanbul'a naklettiler. Oğlumun Alanya'dan İstanbul'a sevkinde başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere devletin üst kademesi yakından ilgilendi. Cumhurbaşkanımız, Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç ile Sağlık Bakanımız Mehmet Müezzinoğlu arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti. Motosiklet Federasyonu Başkanımız Bekir Yunus Uçar da bizzat yakından ilgilendi." ifadelerini kullandı.

DURUMU KRİTİK

Oğlunun İstanbul'da Medipol hastanesinde ameliyat edildiğini kaydeden Sofuoğlu, Hamza'nın ellerini ve ayaklarını oynatmaya başladığını söyledi. Sofuoğlu, çocuğunun durumunun kritik olduğunu ancak umudunu yitirmediğini dile getirerek, "Doktorlar bin çocukta bir böyle sebepsiz beyin kanamasının yaşandığını anlattılar. Hamza şu an hastanede. Ameliyat sonrası elleri ve kollarındaki hareketlilik bizi umutlandırdı. Allah'tan umut kesilmez." diye konuştu.

"ALLAH, BİZİ AĞIR BİR İMTİHANLA SINIYOR"

İtalya yarışına katılma noktasında karar vermekte zorlandığını anlatan Sofuoğlu, "Gidip gitmeme konusunda ne yapacağıma karar vermekte zorlandım. Diğer taraftan hayat devam ediyor. Oğlum için İtalya yarışını kazanmak istedim ve gitmem gerektiğini hissettim. Allah bizi ağır bir imtihanla sınıyor. Buna da şükür etmek zorundayım." ifadeleriyle yaşadıklarını anlattı.

PAZAR GÜNÜ YARIŞACAK

Dünya Supersport Şampiyonası'nın 5. yarışı, 10 Mayıs Pazar günü İtalya'nın Imola Pisti'nde koşulacak. Kawasaki Puccetti takımıyla yarışan Kenan Sofuoğlu, genel klasmanda 80 puanla zirvede bulunuyor.

Kaynak: AA / Spor

Kenan Sofuoğlu İstanbul Alanya İtalya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (104)

AlimobilWeb@haberler.com:

Sakaryamızın gururu türkiyenin onurlu sporcusu allah şifa versin inşallah iyileşir bebiş

130
1
yanıtYanıtla
BirolMobil-ANDROID:

Allah acil şifalar versin

90
1
yanıtYanıtla
tugay yıldırımMobil-ANDROID:

insallah iyilesir gecmis olsun

81
0
yanıtYanıtla
Ağrılı:

bu çocuğu çok severim. . kardeşim benim. ne acılar yaşadı şimdi de evladı. Hep imtihan olduğunu bildi. Allah seni cennetine koysun inşallah

36
0
yanıtYanıtla
dadaş:

iman insanı insan eder belkide sultan eder, işte imanlı birinin dünyaya bakışı böyle olmalı evet yaradan sizide böyle sınav ediyor. rabbim ŞAFİ isminin hürmetine acil şifalar versin

26
0
yanıtYanıtla
(((:

CANIM BENİM YAVRUM ALLAH SANA İYİLİK VERSİN KUZUM MİNİK YÜZÜNE BAKSIN ALLAH ŞİFANI VERSİN

25
0
yanıtYanıtla
MİTOCAN:

GEÇMİŞ. OLSUN. . ALLAH. ŞİFALAR. . VERSİN

21
0
yanıtYanıtla
mertMobil-ANDROID:

allah sifa versin yavrucak insallah sagligina kavusursun rabbim tun bebeklere ssglik saat versin yarabbimmm...

18
1
yanıtYanıtla
acil şifalar:

acil şifalar

18
0
yanıtYanıtla
YKaan:

Allah''ım sen koru yarabbim o daha bir melek sen ailesine sabırlar ver bu yavrucağı da tez zamanda iyileştir inşAllah. . .

18
0
yanıtYanıtla
Tüm 104 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title