Haberler

Kenan Sofuoğlu, Barış Atay, Alpay Özalan ve Saffet Sancaklı Milletvekili Seçildi mi? İşte Merak Edilen Sonuç

Güncelleme:

Eski milli motosiklet yarışçısı Kenan Sofuoğlu ve eski milli futbolcu Alpay Özalan AK Parti'den, oyuncu Barış Atay HDP'den, eski futbolcu Saffet Sancaklı MHP'den milletvekili seçildi.

Milletvekili adayları arasında spor ve sanat camiasından isimler yer aldı. Eski milli motosiklet yarışçısı Kenan Sofuoğlu ve eski milli futbolcu Alpay Özalan AK Parti'den, oyuncu Barış Atay HDP'den, eski futbolcu Saffet Sancaklı MHP'den milletvekili olarak Meclis'e girdi.

ADAYLAR ARASINDA ÜNLÜ İSİMLER YE ALDI

Türkiye'de cumhurbaşkanı ve 27. dönem milletvekili genel seçimi için oy verme işlemi sona erdi. Cumhurbaşkanlığı seçimi kadar milletvekili seçimleri de merak konusu oldu. Adayları arasında ünlü isimler de yer aldı. Eski milli motosiklet yarıçısı Kenan Sofuoğlu ve eski mili futbolcu Alpay Özalan AK Parti'den, oyuncu Barış Atay HDP'den, geçtiğimiz dönemde MHP milletvekili olan Saffet Sancaklı yine MHP'den milletvekili adayı gösterilmişti.

Kenan Sofuoğlu, Barış Atay, Alpay Özalan ve Saffet Sancaklı Milletvekili Seçildi mi? İşte Merak Edilen Sonuç

Resmi olmayan sonuçlara göre Meclis'e giren isimler şu şekilde:

Eski motosiklet yarışcısı Kenan Sofuoğlu, AK Parti Sakarya milletvekili seçildi.

Oyuncu Barış Atay, HDP Hatay milletvekili olarak Meclis'e girdi.

Eski milli futbolcu Alpay Özalan, AK Parti İzmir milletvekili seçildi.

Geçtiğimiz dönemde de MHP milletvekili olan eski milli futbolcu Saffet Sancaklı, MHP Kocaeli milletvekili görevini sürdürecek.

Kenan Sofuoğlu, Barış Atay, Alpay Özalan ve Saffet Sancaklı Milletvekili Seçildi mi? İşte Merak Edilen Sonuç

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Saffet Sancaklı Alpay Özalan Milletvekili Magazin Politika Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (83)

Ayten:

Barış ataya başarılar

23
83
yanıtYanıtla
ÜLKÜCÜ KÜRT:

Barış atay azılı bir terörist mecliste ne işi var

58
22
yanıtYanıtla
Sakarya:

her zaman ülkemizi ve sakaryamızı gururla temsil eden Kenan sofuoğlu''na başarılar dilerim

68
8
yanıtYanıtla
Bahar:

Halinize gülüyorum kimi sarayı yikiyodu kimi Erdogani emekli yapiyodu ülkeden kovuyodu simdi o cenenizi birdaha kapatın ince ince dersinizi aldınız:)

50
24
yanıtYanıtla
Vay kardeşim:

Başka kalifiye adam kalmadı dimi topçuları&motorcuları getirdiniz başımıza

42
27
yanıtYanıtla
selim:

Zamlara, geçim sıkıntısına ve İşsizliğe devam Türkiye. . .

23
36
yanıtYanıtla
ERDAL:

Memlekette iş çok beğenen yok, herkes masabaşı iş isterse tabiki işsizlik artar. 1 önceki Ecevit dönemi gibi develüasyon, ekonomik kriz, işten atılma vs. . . gibi şeylerle karşılaşmadığınıza ve yapılan hizmetlere şükredin. Açın artık şu kör gözlerinizi yapılan hizmete bakın, CHP/HDPKK ağzıyla ezbere konuşmayın. Eee yenilen pehlivan güreşe doymazmış. . .

yanıt5
yanıt1
mehmet:

elinde internet yazıyosun istediğin yerden, geçim sıkıntısı çekiyosun ama helal olsun sana ezberci heykel kafalı. . .

yanıt1
yanıt0
Türkiye:

Ekonominin vasat olduğu doğrudur. Buna kimsenin itirazı olamaz. bu bir çok ekonomik göstegelerden anlayabiliyoruz. . Asıl sorun şu bu durumdan her vatandaş gibi haklı olarak şikayetçisiniz. Peki bu durumu düzeltmek için senin bir önerin, yeni bir fikir, projen varmı?Sen başta olsaydın ne gibi hamleler yapardın?dinlemek isterim

yanıt1
yanıt0
Iziiiiii Dortmund:

Muhareeeeeeeeem ne olduuuuuuuu?

35
15
yanıtYanıtla
Tüm 83 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title