Haberler

Kenan İskender, Son Yolculuğuna Uğurlanıyor

Trabzonspor Kulübü'nün önceki gün vefat eden eski asbaşkanı Kenan İskender, son yolculuğuna uğurlanıyor.

Trabzonspor Kulübü'nün önceki gün vefat eden eski asbaşkanı Kenan İskender, son yolculuğuna uğurlanıyor.

İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede 73 yaşında hayatını kaybeden Kenan İskender için Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde tören düzenlendi.

Törene, İskender'in ailesinin yanı sıra CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen, Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkan Vekili İbrahim Usta, Trabzonspor Kulübü'nün eski başkanlarından Faruk Özak ve Ahmet Celal Ataman, Trabzonspor Teknik Direktörü Şota Arveladze, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Adana Demirspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, çeşitli zamanlarda bordo-mavili kulüpte futbol oynamış, teknik direktör ve menajer olarak görev yapmış Giray Bulak, Ünal Karaman, Hami Mandıralı, Hamdi Aslan, Trabzonsporlu futbolcular ile eski yöneticiler katıldı.

Kulüp başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, törende yaptığı konuşmada, "Kenan ağabey sadece Trabzonspor asbaşkanı, genel kaptanı olarak değil, şehrin önemli bir değeriydi. Şahsen çok sevdiğim ve saygı duyduğum bir insandı. Cenab-ı Allah mekanını cennet etsin, ailesine ve bizlere sabırlar niyaz eylesin" dedi.

Bugüne kadar bordo-mavili kulüpte sadece başkanlar için tören düzenlendiğini ifade eden Hacıosmanoğlu, "Bu farklılığı siz de farketmişsinizdir. Kenan ağabeyin farklılığı burada ortaya çıkıyor. Onun hakkını ona vermek gerekiyor. İnşallah Cenab-ı Allah, ona, Trabzonspor'a, Trabzon kentine yaptıklarının, ailesine bıraktığı miras karşılığında ebedi hayatında layık olduğu cenneti nasip eder. Huzur içinde yatmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum. Ailesine ve Trabzonspor ailesine tekrar başsağlığı ve sabır diliyorum" diye konuştu.

Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen de Kenan İskender'i çocuk yaşta tanıdığını ifade ederek, şu ifadeleri kullandı:

"O Trabzonspor camiasının, şehrinin, esnafın ağabeyiydi. Kenan ağabeyimiz elim bir olay sonucu yaralandıktan sonra o ızdırabında, acısında hiçbir zaman Trabzonspor'a ilgisiz kalmadı. Hep merak etti, sordu. Sizin sormanıza gerek yoktu, o soruyordu. Bundan hepimizin alması gereken çok büyük bir ders var. Trabzonspor, bir sevdadır. Trabzonspor, koltuktayken sorumluluk alınacak bir yer değil. Trabzonspor sevdalıysanız, hasta yatağınızda da onu düşünürsünüz. Onun için Kenan ağabeyimizi uğurlarken, onunla vedalaşırken, ona sevgi saygı sunmak yetmiyor. Ona dualarımızla, onu bundan sonra yaşatarak belki, biraz Trabzonsporlular olarak borcumuzu öderiz. Ailenin ve camianın başı sağolsun."

Törende konuşmaların ardından dua edildi. Kenan İskender'in naaşı, İskenderpaşa Camisi'nde öğle vakti kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

Kaynak: AA / Yerel

İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu Trabzonspor Ali Sürmen Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title