Haberler

Kenan İmirzalıoğlu: Gerçek Aşkı Sinem'de Buldum

Güncelleme:

Yakışıklı oyuncu, sevgilisine karşı hislerini, "Gerçek aşkı Sinem'de buldum. Bu kez çok farklı. Ayaklarım yerden kesildi. Kalbim pır pır" diyerek paylaştı.

Kenan İmirzalıoğlu, Sinem Kobal'a fena vuruldu. Bir süredir gözlerden uzak aşk yaşayan ikiliden İmirzalıoğlu, yakın dostlarına aşk itirafında bulundu.

KENAN BU KEZ ÇOK MUTLU

Uzun süredir ciddi bir beraberlik yaşamayan aktör, mutluluğu Sinem Kobal'da buldu. İlk kez geçtiğimiz günlerde sabaha karşı 04.00'te Zincirlikuyu'da görüntülenen aşıklar, ilişkilerini gözlerden uzak yaşıyor.

Her iki taraftan da şimdiye kadar kamuoyuna, "Birlikteyiz" açıklaması gelmezken İmirzalıoğlu'nun dostlarına Kobal'la çok mutlu olduğunu söylediği öğrenildi.

"AYAKLARIM YERDEN KESİLDİ"

Yakışıklı oyuncu, sevgilisine karşı hislerini, "Gerçek aşkı Sinem'de buldum. Bu kez çok farklı. Ayaklarım yerden kesildi. Kalbim pır pır" diyerek paylaştı. (Kaynak: Habertürk)

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Kenan İmirzalıoğlu Sinem Kobal Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (97)

EBRU GÜL:

selpak mendil gibidir bunlar kullan kullan at. . . . bi de sen kullan bakalım. . . . Kalıbının adamı değilmişsin. . . . . .

39
2
yanıtYanıtla
halil:

kesinlikle kalıbının adamı değilmiş

yanıt8
yanıt0
alkışlar:

sinem tecrubeli kız erkeğini mutlu etmesini bilir

28
7
yanıtYanıtla
sermet dogu:

ben kenanla aynı yaştayım 3 tane çocugum var ünüversiteye giden

30
2
yanıtYanıtla
sas:

napak la :) bizene 3 tane çoçuğun var ne alaka :D

yanıt9
yanıt9
hadiii:

SAS yorumuna çok güldüm süpersin

yanıt1
yanıt0
gozdem@m.m:

Çocuk yasta evlenirsen o yasta çocuğun olur tabi iyi halt etmiş gibi soyluyosun

yanıt1
yanıt0
TUĞBA:

KENAN SEN DAHA İYİLERİNE LAİKSİN BENCE. . .

15
10
yanıtYanıtla
Erol Mehmet YILDIZ:

Kenan laiktir laik kalacak

yanıt15
yanıt3
gozdemobilWeb@haberler.com:

Kenanin yaninda hem fiziken hem de ağır başlılık olarak daha uygun biri olmalıydı.Sinem çok cocuksu biri geliyor bana uyum yok aralarinda

15
8
yanıtYanıtla
Tüm 97 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title