Haberler

Kenan İmirzalıoğlu'nun Ardından Fatih Dizisinde Yer Alacak Tüm İsimler Açıklandı

Güncelleme:

Herkesin merakla beklediği Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin başrolü Kenan İmirzalıoğlu'nun ardından, tüm kadro açıklandı. Kadroyu görenler "Reytingleri alt üst edecekler." demeden edemedi.

Aylardır merakla beklenen ve Kenan İmirzalıoğlu'nun başrolünü üstlendiği "Mehmed Bir Cihan Fatihi" için geri sayım başladı. Dizi çok yakında Kanal D ekranında izleyiciyle buluşacak.

KADRODA YER ALAN İSİMLERİN HEPSİ BİRBİRİNDEN BAŞARILI

Dizide, Kenan İmirzalıoğlu'nun yanı sıra Gürkan Uygun, Büşra Develi, Hazal Filiz Küçükköse, Funda Eryiğit, Sedef Avcı, Ertan Saban, İsmail Demirci, Atsız Karaduman, Burak Tamdoğan, Meral Çetinkaya, Altan Erkekli, İdil Fırat, Toprak Sağlam, Kaan Çakır, Serdar Orçin, Yavuz Sepetçi, Leyla Tanlar, Mert Yazıcıoğlu ve Çetin Tekindor rol alıyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kenan İmirzalıoğlu Kanal D Magazin Haberler

500

Yorumlar (138)

hüseyin:

Doğan medyasından ve fox grubundan tarihi kahramanlarımız hakkında ancak ve ancak iftira dizisi yapılır. Örn: muhteşem yüzyıl rezilliği. Umarım düşündüğüm gibi değil gerçekler üzerine yapım olur.

16
8
yanıtYanıtla
NC abidin:

sen tarihi diriliş ertuğrul dan öğreniyosun heralde ama o da yanlış. Gerçekleri yansıtmıyor haberin olsun. Sırf öpüşme felan yok diye ve her bölüm 3-5 gaz vericek söz söylüyor diye beğenmişlik yapmayın. Sonuçta burda peygamberi felan canlandırmıyoruz. Onlarda kul bunlar hayatın gerçekleri. Abartmayın fazla.

yanıt3
yanıt1
OSMANLI TORUNU:

BU ÜLKEDE OSMANLI İLE İLGİLİ DİZİ YAPACAK EN SON KİŞİ KENAN İMİRZALOĞLU VE KANAL D DİR. FRAGMANINA BİLE BAKMAYA GEREK YOKTUR.

16
3
yanıtYanıtla
ERSİN:

osmanlı dizisi izlete izlete bu halkı mafettiler ayrıca hepside abartı eyvallah osmanlı ceddimiz atamız ama gerçeği yansıtın kardeşim

7
12
yanıtYanıtla
TÜRKMEN BEYİ:

Senin abartı dediğin Osmanlı mehteran takımıyla ülke fethediyordu bence sen bi e devletten soyuna baktır bir agopyan yada netenyahuluk karışmış gevzek gevzek konuşma cahil msin sen

yanıt10
yanıt3
ABDULKADİR GÖKÇE:

tarih dersi almıyorsun film izliyorsun süperman batman örümcek adam uçarken iyi

yanıt2
yanıt0
REAL:

GAVURLAR SÜPERMAN, BATMAN YAPIYO AMMMA. . . HİÇ Bİ GAVUR, HADİ BEN DE UÇAYIM DEMİYOOOO. . . . ONLARDA 1-2 TARİH KELAMIYLA BÜTÜN DÜNYEVİ DERTLERİ UNUTACAK HULOOOOOOOOOUYĞĞ CU YOK

yanıt1
yanıt0
kahraman:

Onların kahramanları sahte bizimkiler gerçek kahraman oğlu kahraman, gençlerin onlar gibi olmak istemesi neden zorunuza gidiyor. . . . .

yanıt0
yanıt2
hakaret:

lütfen hakaret etmeyin hiç birimiz osmanlı değiliz osmanlı bir aile idi biz cumhuriyetten sonra birey olarak anılmaya başladık osmanlıdan önceki türk devletlerinde de aynı şekilde bireydik

yanıt1
yanıt2
REAL:

onların kahramanları sahte. . . bizimkiler de tarih te kaldı. . . kahramanlık kültürü; bizim millet olarak asıl ihtiyacımız olan ''''akıl'''' kültüründen toplumu hızla uzaklaştırır. . . . aklı değil; kahramanları rehber alan bir millet oluruz. . . bu gün acı içinde kan kusan tüm islam coğrafyasında bu tarz kahramanlardan emin çoook çok fazla var. . Elin gavuru da kendi kahramanlık tarihlerini filme döküyo. . ama hiç bi gavur o tarihlere dönme aşkıyla yanıp tutuşmuyo

yanıt2
yanıt0
Tüm 138 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title