Haberler

Kenan İmirzalıoğlu Düğün İçin 800 bin TL Harcayacak

Güncelleme:

Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal, 1.5 ay önce de nişanlanmıştı. İmirzalıoğlu 14 Mayıs'ta yapılacak düğünün bütün detayları için 800 bin TL'ye gözden çıkardı.

Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal ikilisi nikah tarihi için 21 Mayıs'ı belirlemişti. Ama aynı gün Beraat Kandili olduğu için aile büyüklerinin uyarısıyla tarihi öne çekildi. Düğün 14 Mayıs'ta Ayvalık Cunda Adası'nda yapılacak. Hazırlıklar başladı; 300 kişilik davetli listesi oluşturuldu. Sinem Kobal gelinlik siparişini verdi.

SPONSOR YOK

Kenan İmirzalıoğlu 2016'ya damga vurması beklenen düğün için sponsorlardan gelen teklifleri reddetti, kesenin ağzını açtı. Her şeyin kusursuz olmasını isteyen İmirzalıoğlu, alyans, gelinlik, damatlık, ulaşım konaklama, düğünün yapılacağı otel, organizasyon ve balayı için 800 bin TL'ye gözden çıkardı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kenan İmirzalıoğlu Sinem Kobal Magazin Haberler

500

Yorumlar (8)

vatandaş:

800 bin yerine sen şunu 200 yap gerisini savaşta annesini babasını kaybeden Suriyeli çocuklara harca

12
12
yanıtYanıtla
Türk:

Zina yapacaklarına evlensinler tabi.

10
8
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

ZENGİNİN MALI ZÜĞÜRDÜN ÇENESİNİ YORAR DİYE ATALARIMIZ BOŞUNA DEMEMİŞ. PARA ONUN HAYAT ONUN İSTEDİĞİ YERE HARCAR. GEREKSİZLER.

10
1
yanıtYanıtla
Selin Kervanoglu:

Bu bu adamin artik cekicili kalmamis , bu tiple hemen evlensin.

7
3
yanıtYanıtla
YÜCE TÜRK EVLADI:

ACABA KAÇ AY EVLİ KALACAKLAR?

7
0
yanıtYanıtla
Hödük:

Adam yine yatırım yaptı takılardan misliyle çıkarır

5
1
yanıtYanıtla
Ceylin:

Ne Kenanmis ne Sinemmis arkadaş zenginin mali züğürdün çenesini yorarmis bunların yılan hikayesine dönen evliliği de bizim beynimizi zordu evlendikten sonra nasıl manşet olacaklar acaba

5
1
yanıtYanıtla
komik:

ayy bu kiz evlensin de kurtulalim artik :D darisi burcu esmersoyun basin

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title