Haberler

Kenan Erçetingöz'le Akşam Keyfi!

Kenan Erçetingöz'le Akşam Keyfi'nde Bu Akşam 'Kızlar' Grubu Kıpır Kıpır Şarkılarıyla Programa Renk Kattı. Akşam Keyfi'nin Diğer Bir Konuğu İse Nuri Çolakoğlu'ydu. Çolakoğlu, İstanbul 2010 Kültür Başkenti Projesini Tüm Yönüyle Anlattı.

KENAN ERÇETİNGÖZ'LE AKŞAM KEYFİ'NDE BU AKŞAM 'KIZLAR' GRUBU KIPIR KIPIR ŞARKILARIYLA PROGRAMA RENK KATTI. AKŞAM KEYFİ'NİN DİĞER BİR KONUĞU İSE NURİ ÇOLAKOĞLU'YDU. ÇOLAKOĞLU, İSTANBUL 2010 KÜLTÜR BAŞKENTİ PROJESİNİ TÜM YÖNÜYLE ANLATTI.

Nuri Çolakoğlu İstanbul'un neden bir kültür merkezi olduğunu ve bu konuda neler yapılacağını anlattı. İstanbul'daki sorunlara, Avrupa'daki farklı kültür başkentlerini örnek vererek yaklaştı. Açıklamalrında İstanbul'un bir kültür beşiği olduğunu defalarca vurguladı...

Kızlar grubu çıkış parçaları olan 'Şeker Kız' parçasını özel dansları eşliğinde canlı yayın Akşam Keyfi'nde söyledi...

Nuri Çolakoğlu İstanbul'daki birçok soruna ve bu sorunların nasıl çözülmesi gerektiğini, bu çözümler için yapılacak proje ve etkinlikleri anlattı.

Çolakoğlu, 2009'da ve 2010'da İstanbullulara ve Avrupalı turistler için birçok etkinliğin ve projenin sunulacağını açıkladı.2009'da 250, 2010'da ise tam 3 bin etkinlik olacağını söyledi..

Kızlar grubu Kenan Erçetingöz'ün sunduğu Akşam Keyfi aracılığıyla kendilerini tanıttı. Özel yeteneklerini, öz geçmişlerini teker teker anlatan kızlar, iddialı konuştu. Grubun üyelerinden Gökşen, 'Hepimiz teker teker başarılıyız! Hepimizin ayrı özel yetenekleri var.' dedi.

Kızlar grubunu biraraya getiren, kendisini Hugo'dan da tanıdığımız Tolga Garipoğlu da programa katıldı. Kızlar grubu hakkında bilgi veren Tolga, yaptığı tüm icraatların çocuklar ve gençler için olduğunu söyledi.

Kızlardan Gökşen canlı yayında jazz söyledi...

Kızlar grubu 'Hepsi grubunu geçeceğiz gibi bir açıklamalarının bulunmadığını söylediler.. Fakat Hepsi grubu böyle bir haberi görünce 'Büyük lokma yesinler büyük konuşmasınlar!' demiş..

Gökşen canlı yayında bir müzikal şarkısı seslnedirdi...

Nuri Çolakoğlu İstanbul 2010 Kültür Başkenti projesi hakkında önemli açıklamalarda bulundu...

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title