Haberler

Kenan Erçetingöz'le Akşam Keyfi!

Kenan Erçetingöz'le Akşam Keyfi, Popun Devi Erol Evgin'in Unutulmaz Şarkılarıyla Unutulmaz Bir Sezon Finali Yaptı..

KENAN ERÇETİNGÖZ'LE AKŞAM KEYFİ, POPUN DEVİ EROL EVGİN'İN UNUTULMAZ ŞARKILARIYLA UNUTULMAZ BİR SEZON FİNALİ YAPTI..

40 yıllık müzik kariyerine bir çok başarı sığdıran pop müziğin dev sanatçısı Erol Evgin, üç nesildir dinlenen şarkılarıyla her zaman zirvede yer almayı başardı. Bir çok insan onun ve onun gibi pop müziğin gelişimi için ömürlerini feda etmiş olan sanatçıların yapmış olduğu efsane şarkılarla büyüdü. Erol Evgin de kendi şarkılarıyla büyüdüklerini şu sözlerle açıkladı: 'Geçenlerde Ajda Pekkan hanımefendi 'Sizin şarkılarınızla büyüdük.' lafına tepki göstermişti. E bunda da haklı aslında! Çünkü biz de kendi şarkılarımızla büyüdük. Biz o şarkıları yaparken henüz 20-21 yaşlarındaydık. Ondan önce de amatör olarak çalışmıştım ben. Bu yüzden bizim o güzel şarkılarımızla hep beraber büyüdük de buralara gelebildik çok şükür!'dedi..

Kendisi gibi besteci-söz yazarı-şarkıcı olan ünlü pop sanatçısı Erol Evgin'in oğlu Murat Evgin sürpriz telefon bağlantısıyla canlı yayına katıldı. Sözlerinin başlarında babası Erol Evgin'le şakalaşan Murat Evgin, kariyerindeki 'Erol Evgin etkisini' anlattı. 'Ben henüz 14 yaşındayken bana kendi bestelerimin ve sözlerimin olmasının önemini öğretti. Bu olay beni sanat camiasına yönlendirdi. Babam beni bugünüme kadar çok iyi yönlendirdi. Onu çok seviyorum!' dedi.

Televizyonların eğlenceli simalarından Beyazıt Öztürk, Akşam Keyfi'nin sezon finaline canlı yayın telefon bağlantısıyla katılarak Akşam Keyfi'nin sezon finali konuğu pop müziğinin dev sanatçısı Erol Evgin'i öve öve bitiremedi. Geçtiğimiz günlerde Erol Evgin'i Uğur Dündar'la karıştıran gaf kralı Beyaz, telefonu 'Nasılsın Uğur abi?' diyerek açtı. Erol Evgin gibi dev sanatçıların varlığından bile mutluluk duyduğunu söyleyen Beyazıt Öztürk, 'Erol Evginler, Uğır Dündarlar gibi insan olmak çok zordur. Biz de bir şekilde bu piyasaya girdik ve bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Ama ben yine de Erol Evgin gibi olmayacağımı hissediyorum çünkü sizin yeriniz çok yüksek bir yerde Erol ağabeycim.'dedi.

Erol Evgin'le izlenme rekorları kıran bir programda partner olan Pınar Altuğ, canlı yayına telefonla katıldı ve Erol Evgin hakkında çok güzel sözler söyledi. Erol Evgin'le partner olmanın çok güzel ve gurur veren bir olay olduğunu söyleyen Pınar Altuğ, 'Hayat ne kadar ilginç, küçüklüğümde Erol Evgin beni omuzlarına aldı diye arkadaşlarıma hava atardım. Şimdi ise onunla aynı programda birlikteyiz. Onunla çalışmak çok güzel ve keyifli. Her zaman kibar ve zarif. Hiç sinirlendiğini görmedim. Gerçekten de eşsiz bir insan!'dedi..

Herkesçe sakin, kibar ve nazik bir beyefendi olarak bilinen Erol Evgin, ev ortamında işlerin biraz değiştiğini söyledi ve ekledi: 'Hayatta dengeyi kurmak çok önemli ama biz de insanız bazen dengeyi kaçırabiliyoruz. Ben de kavga ediyorum, bağırıp çağırdığım zamanlar da oluyor. Ama hiçbir zaman çizgiyi aşmıyoruz. Sabırlı olmaktan çok , nerede dur diyebilmek daha önemli!'dedi..

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title