Haberler

Kenan Erçetingöz'le Akşam Keyfi!

Kenan Erçetingöz'le Akşam Keyfi'ne Konuk Olan Yıldız Tilbe Yeni Albümündeki Nostaljik Şarkıları Seslendirdi.

KENAN ERÇETİNGÖZ'LE AKŞAM KEYFİ'NE KONUK OLAN YILDIZ TİLBE YENİ ALBÜMÜNDEKİ NOSTALJİK ŞARKILARI SESLENDİRDİ.

Herkesin dansıyla, sözleriyle ve hareketleriyle eleştirdiği ve uçuk kaçık biri olduğunu söyledikleri Yıldız Tilbe deli olmadığını ve ortamına göre hareket ettiğini söyledi. Eğlenceli olduğunu fakat deli olmadığını, bu tür eleştirilerin yersiz olduğunu söyleyen Yıldız Tilbe, 'Eğlenceli, kıpır kıpır biri olduğum doğrudur ama deli değilim. Deli biriyle konuşabilir misiniz?'dedi..

Piyasadaki şarkılardaki duygu eksikliğini ve derinlikten uzak oluşunu eleştiren Yıldız Tilbe, beğenerek dinlediği şarkıların olduğunu fakat bütün olarak beğendiği albümün bulunmadığını söyledi. Yeni albümünde eskiye dönüş yapan Yıldız Tilbe, 'Eski şarkılara şöyle bir baktım da o günkü aşklar, duygular daha sıcak ve samimiymiş. Ben de severek nostaljik şarkılara albümümde yer verdim. Tam 80 şarkı belirledik ama 23 tanesini albüme koydum. Bir çok şarkıyı eledik.'dedi.

Kendisine bir çok pahalı hediye geldiğini, tek taş teklifleri geldiğini söyleyen Yıldız Tilbe, 'Tek taşlar geldi, pahalı hediyeler geldi ama hiçbirini kabul etmedim. Öyle bir insan olamadım. Bunları kabul etseydim, Yıldız Tilbe olamazdım!'dedi.

23 yaşında bir kızı olan ve geçtiğimiz aylarda dünya evine giren kızıyla yıllardır yalnız yaşama mücadelesi veren Yıldız Tilbe, bugüne kadar çok aşık olduğunu fakat evlenecek adamı bir türlü bulamadığını söyledi. Tilbe, 'Ortalıkta evlenecek adam yok ya da bana denk gelmiyor. Bu yüzden de evlilikten gitgide soğudum. İşim ve uğraşlarım var bu yüzden de yalnızlık bana zor gelmiyor.'dedi.

Uzun zamandır adı kimseyle anılmayan ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, bir zamanlar evli birine aşık olduğunu ve 'İki kadın bir adam' şarkısını yazdığını söyledi. Yıldız Tilbe, 'O şahsı bir kere gördüm bir daha görmedim ama aşık olduğumda evli olduğunu bilmiyordum. Sonradan öğrenmiştim.'dedi.

İbrahim Tatlıses ile bir çok tatsız olayı olan Yıldız Tilbe, Tatlıses hakkında konuşmak istemediğini şu sözlerle açıkladı: 'Burada ikinci-üçüncü şahısları konulmak istemiyorum. Bazı programlara gittiğimde asistanlar sorar ne arzu edersiniz diye. Ben de kahve isterim çay isterim. Programın formatına göre de elbise isteyebilirim. Bu benim en doğal hakkım!'dedi. Tilbe, televizyon programlarının kendisini davet ederek reytingleri zirve yapıp ceplerini doldurduğunu fakat o cepten kendisine bir şey vermeye çekindiklerini ve bunu konu yaptıklarını söyledi. Bu tür konuların çok basit konular olduğunu ve konuşmaya bile değmez olduğunu söyledi.

Polemikleriyle ve diğer sanatçılar için zaman zaman ağır eleştirilerde bulunan ünlü yorumcu Yıldız Tilbe, hiçbir sanatçı dostuyla arasının kötü olmadığını söyledi. Herkese kapısının ardına kadar açık olduğunu söyledi. Tilbe, en büyük sanatçı dostununsa kendisi olduğunu söyledi.

Önceleri Tarkan'a verdiği 'Kış Güneşi' şarkısını Tarkan'ın sesine çok yakıştığı için verdiğini söyleyen Yıldız Tilbe, Tarkan'ın yeni albümü için çok güzel bir slow şarkı verdiğini söyledi. Bu şarkının da Tarkan'ın ses tonuna çok iyi gittiğini söyleyen Tilbe, 'Bir şarkısına söz yazdım bir de sözü ve müziği bana ait olan bir şarkı verdim. Şarkı çok güzel oldu. Tarkan'ın albümü çok güzel olacak.'dedi.

Yaptığı hüzünlü şarkılarla üne kavuşan ve şarkıları herkesin diline marş olan ünlü müzik kadını Yıldız Tilbe, artık acıklı şarkı yazmayı bıraktığını söyledi ve ekledi: 'Çok acıklı şarkı yazdım ama artık tövbe ettim. Küçüklüğümden beri içimde olan acıdan dolayı bunlar şarkılarıma yansıdı. Hareketli şarkılarım da oldu elbet fakat slovlar kadar tutulmadı.'dedi.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title