Haberler

Kenan Erçetingöz'le Akşam Keyfi!

Kenan Erçetingöz'le Akşam Keyfi'nde Özge Özder, Eyşan Özhim ve Faruk Peker Türk Sinemasının Sorunlarını Masaya Yatırdı..

KENAN ERÇETİNGÖZ'LE AKŞAM KEYFİ'NDE ÖZGE ÖZDER, EYŞAN ÖZHİM VE FARUK PEKER TÜRK SİNEMASININ SORUNLARINI MASAYA YATIRDI..

Sözlerine Eşyan Özhim'in favori bayanlarından biri olduğunu söyleyerek başlayan Faruk Peker, 'O filmde Bülent İnal'ın karşısında oynuyorsun. Bülent'in hayatı tehlikede! Çünkü onu indirip ben karşında oynamalıyım!' dedi. Bu sözler üzerine Eşyan Özhim, 'İnşallah başka bir projede!' demekle yetindi..

Geçtiğimiz günlerde vizyona giren 'Başka Semtin Çocukları' adlı filmin marka yöneticiliğini yapan ve filmde bizzat kendisi oynayan Eşyan Özhim, seyircinin filmine gelmemesinden yakındı. Filmin vizyona girme tarihinin kötü bir zamana denk geldiğini söyleyen Eşyan, '23 Nisan ve 1 Mayıs artık geçti. Bundan sonra seyircileri filmimize bekliyoruz. Bu filmde oynayana hiçbir oyuncu herhangi bir ücret almadı. Bu yüzden bu insanlara emeğinin karşılığını vermeliyiz. İnsanlar Recep İvedik gibi filmlere gidiyor ama 'Başka Semtin Çocukları' gibi bir hedefi ve sanatsal değeri olan filmlere gelmiyor. Ne oluyor bizim insanımıza anlamıyorum! Ayrıca filme gelmeyenler Özge Özder'in sevişme sahnesini kaçırıyor!' diye isyan etti..

Türk sinemasının kötü bir dönemden geçtiğini ve bu gidişin iyi bir gidiş olmadığını söyleyen Faruk Peker, 'Global bazda Türk insanı tembeldir. Yani Amerikalılar, Avrupalılar bizi tembel insan olarak görüyor. Eğer siz adamın önüne televizyon diye bir alet koyarsanız, bu adam gerçekten de tembelleşir. Kalkıp da sinemaya gitmez. Durum böyle olunca da Türk sineması gelişemez!' dedi. Eşyan Özhim de filmlerdeki ucuz oyunculara dikkat çekti. Filmleri veya dizileri ucuza getirmek isteyen kanallar ya da yapımcılar ucuz insan olarak gördükleri görüntü bakımında doyurucu mankenleri hedef alıyor. Oyunculuk bilgisi almayan mankenler de maalesef filmlerde sönük kalıyor. Bu sönüklükte sinemamızı ve sinemadan ekmek yiyen 'has' insanları bitiriyor.' dedi..

Banu Alkan'la üç projede yer aldığını fakat bunların hiçbirini isteyerek yapmadığını söyleyen deneyimli oyuncu Faruk Peker, Banu Alkan'ı oyuncu olarak görmediğini söyledi. Banu Alkan'ın kendisi hakkında 'Faruk Peker'i ben yarattım!' demesinin çok gülünç olduğunu söyleyen usta oyuncu Faruk Peker, 'Banu Alkan, 'su'ya, 'bu' derken ben film çekiyordum. İnsanın biraz düşünerek konuşması lazım. Ben sete giderdim ama yönetmenlerim için giderdim. Gidip de orda Banu'yu tanımazdım bile!' dedi..

Günümüzde basit oyuncuların var olduğunu söyleyen Eşyan Özhim, kaliteli oyuncunun yetişmesinin çok zor olduğunu söyledi. Mankenlerden de oyuncu olunabileceğini savunan Özhim, 'İnsanın içinde varsa oyuncu olur. Ama her şeyden önce set adabı olmalıdır kaliteli bir oyuncuda. Bazıları geliyor seti alt üst ediyor. Bunlar da basit oyuncular! Bunları manken olarak algılamasınlar sakın. Örneğin, İpek Tanyolaç müthiş oynuyor. Oyunculuk dersi alıp da basit oyuncular var.' dedi..

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 19 Nisan Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 19 Nisan Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 19 Nisan Cuma TV8 Survivor HD izleme linki! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Gaddar CANLI izle! Fox TV Gaddar 13. Bölüm tek parça HD izle 19 Nisan Cuma!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title